Mooncar KidCar

1 Legetøj nyheder og information

Mooncar-KidCar-GoCart

Kidcar drejer med baghjulene. Ligesom en truck ude på en arbejdsplads. Det er virkelig sjovt at prøve og køre med, og Kidcar Gocart giver en god fornemmelse for alle dem der kører i den. De store lufthjul giver børnene ekstra forståelse for at manøvrere rundt med et køretøj omkring hjørner og forhøjninger. Den normale goocart navigerer på en helt anden måde og derfor foretrækker specielt institutioner en Mooncar-KidCar.

Den er nem at indstille til dem der er chauffører på en KidCar. Der er 4 indstillingsmuligheder på sædet - så du kan tilpasse til benlængden. De fleste børn skal være omkring 3-4 år for at kunne bruge den, men så kan den også bruges til de er omkring 12 år. Vognen er 110 cm. lang,

MoonCar-Kidcar er bygget til udebrug og er derfor produceret til at kunne holde til at blive brugt hver dag. Den har en kraftig pulverlakeret rørramme samt stålfælge med kuglelejer der sikrer holdbarhed og en stor fremdrift. De store luftdæk er lavet af holdbart vejrbestandigt gummi og har et kraftigt mønster, som sikrer godt greb i underlaget.

Læg mærke til den bløde kofanger du finder for og bag. Den sørger for at ungerne ikke kommer til skade. Mooncar-KidCar er CE-godkendt efter EN 71.1/2. Der medfølger dansk samlevejledning som nemt beskriver hvordan den samles. De fleste kunder siger den er let at samle på et øjeblik :-)

Kommentarer

Muhammed 26 november, 2017
Genial bil. Kender dem fra børnenes børnhave. De elsker dem. Har købt 1 bil til julgave. Tak for gemmengang. Hilsen M.H.

Skriv en ny kommentar