Der er 18 produkter.

Viser 1-18 of 18 element(er)

Dukkevogne

Dukkevogne og klapvogne til pigerne der leger med dukker. Oplev hvor naturtro de ser ud og se detaljer og design i de forskellige modeller. Dukkevognen er legetøj der giver meget legeværdi for alle og klapvognen er selvfølgelig det samme. Priserne holdes nede på et lavt niveau, da der ikke må køres med børn i hverken dukkevogn eller klapvogn. Normalt er det sikkerhed der koster med tests og meget tid på de forskellige tiltag. Men her er det kun materialer der skal undersøges.

Både klapvogne, barnevogne og dukkevogne er testet så du undgår skadelige stoffer til dit barn. Husk at du kan finde mange gode gaveidéer i denne kategori. Også den gode gamle trædukkevogn der kan bruges som gåbil. Det er DanaLeg træ-dukkevognen.

Vi har også Llorens dukker som er håndlavede dukker med et ansigt der afspejler et rigtigt menneske. Llorens dukker er lavet i Spanien og er håndlavet kvalitet der holder.

Aktive filtre

Llorens Håndlavet Dukke 26...

Llorens Håndlavet Dukke 26 cm. - Bebito Cambiador

Håndlavet dukke fra Spanien med vellignende ansigtsudtryk og blandt verdens flotteste kreationer. Den er selvfølgelig produceret uden skadelige stoffer og UDEN Phthalater. Dukkerne er meget vellignende og børnene elsker dem. Der er mange forskellige dukker, men vi fører dem der er mest udtryksfulde og har fået mest opmærksomhed fra de mindste

298,00 kr. 348,00 kr.