Der er 172 produkter.

Viser 1-48 of 172 element(er)

Løbehjul

 1. 36 ting du burde vide om et løbehjul - guiden

 2. 01 - Transport løbehjul er kendt for de store hjul. Det er typisk store afstande og de forskellige små forhindringer der gør de store hjul på transportløbehjulet til et hit. Med de store hjul får du også meget fart på uden at skulle bruge så mange kræfter på at skubbe dig frem. Læg evt. mærke til deckets placering i forhold til jorden. Hvis decket er langt nede mod jorden, kan du også spare nogle kræfter her. 
 3. 02 - Trick løbehjulet kan ikke foldes sammen. Det er ganske simpelt fordi det ikke kan holde ved det meget hårde brug, og så virker løbehjulet også mere stabilt når det ikke kan foldes. Trick løbehjul har typisk små hjul på enten 110 eller 100 mm. i diameter. På et trick løbehjul er det mange gange prisen der guider dig til kvalitetsniveauet. Gode lejer, stødabsorbering og diverse forstærkninger er dyre, og det ses på prisen. De billige trickløbehjul tåler heller ikke så store hop og holder generelt kortere ved meget hårdt brug. Mange børn elsker trickløbehjulet som et allround løbehjul til hverdagsbrug.
 4. 03 - Allround løbehjulet kan måske klappes sammen. Hjulstørrelsen er ikke vigtig og måske er der lygter, en lille kurv og en støttefod på. Her får du et løbehjul der er rigtig godt at køre på til hverdag og til transport til skolen eller idræt. Som stunt- eller trickløbehjul er det ikke egnet.
 5. 04 - Løbehjul til børnehaver og institutioner. Det er ofte løbehjul med lidt større hjul som kan holde til at blive brugt hårdt. Børn har det med at smide rundt med et løbehjul og det kører sikkert også i mudder og sand. Derfor er det vigtigt med indkapslede lejer og en rimelig kvalitet. Her kan det være en fordel at købe et mærke hvor man kan skifte reservedele efter behov
 6. Løbehjul med flere hjul. Dem med 2 forhjul gør at barnet nemmere kan stå uden at falde. Bruges til de mindste. 
 7. 05 - Løbehjul med flere hjul. Løbehjul med flere hjul end to, er enten sjove eller beregnet til små børn. De mindste børn elsker de løbehjul hvor der er 2 hjul foran. Det gør at de kan stå uden at falde af, og så er de nemme at styre. Løbehjul med 2 forhjul har været brugt på ferien rundt omkring i verden. Specielt i Italien og i Spanien. Men det er først nu vi tager dem med hjem til Danmark.
 8. 06 - Max belastning. Det er en brugervægt som fabrikanten vurderer. Jeg har aldrig hørt om at kunden skulle vejes for at kunne få sit løbehjul repareret, og den anbefalede brugervægt er udregnet på en måde, der holder fabrikanten skadesfri, hvis der sker en ulykke på løbehjulet. Så prøv at overholde kravene. Det er alligevel de færreste børn der vejer så meget, at der bliver vægtbelastninger.
 9. 07 - Forgaffel: Uden gevind eller med gevind
 10. 08 - Hjuldiameter: Mest almindeligt brugt er 100 og 110 mm.
 11. 09 - Hjuldiameter: Mere end 110 mm. stor diameter giver mere fart og du kører bedre over små forhindringer. De er bedre at køre langt på.
 12. 10 - Hjul: Hjul er ofte lavet af plastic eller aluminium (fælge) med dækgummi eller PU hjul.
 13. 11 - Kugleleje: Kuglelejer er defineret efter ABEC som udgør kvaliteten ABEC 3 er OK, men ABEC 9 er suveræn kvalitet. Der er 2 kuglelejer i et hjul.
 14. 12 - Spoked hjul: Et meget let hjul
 15. 13 - Håndtag: Laves af gummi eller skum og en blanding af begge dele. Kaldes også grips.
 16. 14 - Bremse: Bloker aldrig bremsen, da den bremser dårligt og laver flade områder på hjulet (flatspots)
 17. 15 - Bremsetype Flex Fender: Er en lang plade metal der bøjer så den går rundt om hjulet. Det er den type der har kortest levetid og larmer mindst.
 18. 16 - Bremsetype Spring brake: Virker med et fjedersystem og en bolt der går gennem decket. Selve pladen er afrundet og buer om hjulet.
 19. 17 - Pegs: Findes i stål og aluminium. Ligesom på din BMX, bruges de til seje tricks på løbehjulet.
 20. 18 - Deck bredde: Er en smagssag. Det er jo dig der skal have dine fødder på det.
 21. 19 - Deck højde: Højden er vigtig når du skal lave tricks og f.eks. grinde.
 22. 20 - Deck design: Skal være kraftigt til hop og big air tricks, men er du mere til freestyle tricks kan du vælge et letvægtsdeck.
 23. 21 - Integreret headset: Giver lavere vægt og øger stivheden. Headsettet sidder i head-tuben. Nogle modeller har gevind og andre har ikke.
 24. 22 - Forgaffel (fork) uden gevind: (Threadless) giver en mere stabil oplevelse og skal monteres med et passende Kompression Kit.
 25. 23 - Forgaffel (fork) med gevind: (Threaded) gør de meget simpelt at skrue baren fast på toppen af forgaflen.
 26. 24 - Starnut: Monteres i baren og har har stjerneformede modhagere. Starnuts benyttes oftest i kompressionssystemer eller i forgafler. De skal bankes i. 
 27. 25 - Compression Bolt: Den bolt som skrues ind i starnutten, som en del af nogle kompression systemer.
 28. 26 - ICS (ics internal compression): Kan bruges til de fleste bars (Ikke HIC bars og bars med gevind).
 29. 27 - HIC (Hidden internal compression): HIC er til oversize bars. 
 30. 28 - SCS (Standard Compression System): SCS clamps kommer med nogle gange med shim, så den kan bruges til både standard & oversized bars.
 31. 29 - Montering: Starnutten installeres i forgaflen (forken). SCS clampen sættes ned over forgaflen (forken). 
 32. 30 - Headtube: Headtuben er den forreste del af decket, som er et rundt rør.
 33. 31 - Bar højde (styrhøjde): En smagssag men mange vælger mere højde på gaden (street driving).
 34. 32 - Bar materiale (styr materiale): Lavet i Stål eller aluminium
 35. 33 - Bar bredde (styrhbredde): Normalt mellem 570-660 mm.
 36. 34 - Bar oversize: 35 mm. (clamp diameter 35 mm.)
 37. 35 - Bar standard: 32 mm. (clamp diameter 32 mm.)
 38. 36 - Griptape ovenpå decket: Sikrer at du står helt fast. Skift evt. ud med andre designs. Pas på der ikke kommer bobler.

Aktive filtre

Løbehjul med 3 Hjul til...

Globber Løbehjul med 3 Hjul til Børn 2-5 år Pink - LED

Globber LED løbehjul er sjovt og designet så det holder. Med stor omhyggelighed er det konstrueret så de små kan komme op på løbehjulet. Decket er lavt for en god hurtig indstigning, og når det bliver mørkt, kan du se LED-lyset blinke i hjulene. Det med at holde balancen fra start af, går som en leg. Designet er lavet så det ikke er nødvendigt, og barnet kan derfor koncentrere sig om alt det andet, som blinkende lys og det med at køre på et løbehjul. Løbehjulet har Flex Fender bremse og med en anbefalet brugerbelastning på højst 50 kg. er der mulighed for at køre på det længe. Hjuldiameteren er henholdsvis 80 mm. bag og 120 mm. foran. Hjulene har ABEC 5 kuglelejer.

499,00 kr. 599,00 kr.

Team Dogz Trick Løbehjul...

Team Dogz Trick Løbehjul Blue Chrome Pro 4 Med ABEC 9 Lejer

Løbehjul Team Dogz er udført i 6061 letvægts aluminium og har 100 mm aluminiumskerne. Der er monteret ABEC 9 kuglelejer. Bremsen er en Kraftig fender bremse på baghjulet. Clamp: Sej 5x håndgranat clamp. Løbehjulet vejer kun 3,5 kg. Forgaflen (Forken) er forstærket og SMX vinklet. Og så har det forstærket bar. Det er den fedeste kvalitet og lever op til det bedste af det bedste.

1.899,00 kr. 2.099,00 kr.

Team Dogz Trick Løbehjul...

Team Dogz Trick Løbehjul Rainbow Pro 4 Med ABEC 9 Lejer

Løbehjul Team Dogz er udført i 6061 letvægts aluminium og har 100 mm aluminiumskerne. Der er monteret ABEC 9 kuglelejer. Bremsen er en Kraftig fender bremse på baghjulet. Clamp: Sej 5x håndgranat clamp. Løbehjulet vejer kun 3,5 kg. Forgaflen (Forken) er forstærket og SMX vinklet. Og så har det forstærket bar. Det er den fedeste kvalitet og lever op til det bedste af det bedste.

1.899,00 kr. 2.099,00 kr.

Team Dogz Trick Løbehjul...

Team Dogz Trick Løbehjul Gold Pro 4 Med ABEC 9 Lejer

Løbehjul Team Dogz er udført i 6061 letvægts aluminium og har 100 mm aluminiumskerne. Der er monteret ABEC 9 kuglelejer. Bremsen er en Kraftig fender bremse på baghjulet. Clamp: Sej 5x håndgranat clamp. Løbehjulet vejer kun 3,5 kg. Forgaflen (Forken) er forstærket og SMX vinklet. Og så har det forstærket bar. Det er den fedeste kvalitet og lever op til det bedste af det bedste.

1.899,00 kr. 2.099,00 kr.

My Hood Trick Løbehjul Sort...

My Hood Trick Løbehjul Sort 7.0

My Hood Trick Løbehjul er udført i kraftig aluminium med 100 mm kvalitets hjul med ABEC 7 kuglelejer i krom. Så her har du et kvalitetsløbehjul som kan klare alle de seje tricks. Serien 7.0 erstatter det legendariske løbehjul 6.0 som de fleste nok kender. Men de har lavet nogle fede ændringer til det bedre. Triple clamp og forbedret headsæt samt forstærket headtube. Der er Flex fender bremse på baghjulet. Løbehjulet har en længde på ca. 64 cm. og en højde på 81 cm. Decket er 48 x 11 cm - fladt og velegnet til grinding. Egenvægt 3,6 Kg. og prøvet til en belastning på 100 Kg. personvægt. 

739,00 kr. 769,00 kr.

My Hood Løbehjul Ø145 mm....

My Hood Løbehjul Ø145 mm. Hvid/Pink - Pigernes favorit :-)

My Hood Løbehjul udført i aluminium med kraftig lakering. Rørdiameter er 28 mm. og det er noget der kan holde til at blive brugt. Der er en smart foldemekanisme som er nem at bruge. Løbehjulet har 145 mm. kvalitets PU hjul med ABEC 5 kuglelejer og en kraftig bremse på baghjulet. Længde ca. 77 cm. og en justerbar styrhøjde på fra ca. 74 - 85 cm. Fodplade ca. 42 x 10,5 cm,. og løbehjulet vejer kun 2,4 Kg. Godkendt afprøvet maksimum bruger belastning er 80 Kg.

399,00 kr.

My Hood Trick Løbehjul...

My Hood Trick Løbehjul Sort/Lime 7.0 - Ny forbedret version 

My Hood Trick Løbehjul er udført i kraftig aluminium med 100 mm kvalitets hjul med ABEC 7 kuglelejer i krom. Så her har du et kvalitetsløbehjul som kan klare alle de seje tricks. Serien 7.0 erstatter det legendariske løbehjul 6.0 som de fleste nok kender. Men de har lavet nogle fede ændringer til det bedre. Triple clamp og forbedret headsæt samt forstærket headtube. Der er Flex fender bremse på baghjulet. Løbehjulet har en længde på ca. 64 cm. og en højde på 81 cm. Decket er 48 x 11 cm - fladt og velegnet til grinding. Egenvægt 3,6 Kg. og prøvet til en belastning på 100 Kg. personvægt. 

739,00 kr. 769,00 kr.

My Hood Løbehjul Ø145 mm....

My Hood Løbehjul Ø145 mm. Hvid/Lime - Kvalitet som børn elsker

My Hood Løbehjul udført i aluminium med kraftig lakering. Rørdiameter er 28 mm. og det er noget der kan holde til at blive brugt. Der er en smart foldemekanisme som er nem at bruge. Løbehjulet har 145 mm. kvalitets PU hjul med ABEC 5 kuglelejer og en kraftig bremse på baghjulet. Længde ca. 77 cm. og en justerbar styrhøjde på fra ca. 74 - 85 cm. Fodplade ca. 42 x 10,5 cm,. og løbehjulet vejer kun 2,4 Kg. Godkendt afprøvet maksimum bruger belastning er 80 Kg.

399,00 kr.

My Hood Trick Løbehjul...

My Hood Trick Løbehjul Sort/Turkis 7.0 - Ny forbedret udgave

My Hood Trick Løbehjul er udført i kraftig aluminium med 100 mm kvalitets hjul med ABEC 7 kuglelejer i krom. Så her har du et kvalitetsløbehjul som kan klare alle de seje tricks. Serien 7.0 erstatter det legendariske løbehjul 6.0 som de fleste nok kender. Men de har lavet nogle fede ændringer til det bedre. Triple clamp og forbedret headsæt samt forstærket headtube. Der er Flex fender bremse på baghjulet. Løbehjulet har en længde på ca. 64 cm. og en højde på 81 cm. Decket er 48 x 11 cm - fladt og velegnet til grinding. Egenvægt 3,6 Kg. og prøvet til en belastning på 100 Kg. personvægt. 

739,00 kr. 769,00 kr.

My Hood 200 Løbehjul Hvid/Pink

My Hood 200 Løbehjul Hvid/Pink - Alle pigers drøm på hjul.

My Hood Løbehjul hvid/pink, er udført i stærk aluminium med en kraftig hvid/pink lakering. Det har en smart foldemekanisme som er brugervenlig og nem at bruge når løbehjulet skal opbevares eller transporteres. Der er monteret 200 mm kvalitets hjul med ABEC 5 kuglelejer der giver en sikker og stabil oplevelse. Der er en kraftig bremse på baghjulet og en let og smart støttefod. Løbehjulet har en længde ca. 90 cm. Justerbar højde fra ca. 88 - 97 cm. på styret og en egenvægt på 4 kg. Fodpladen er ca. 37 x 11 cm. Det er godkendt til en maksimal brugerbelastning på 100 Kg.

499,00 kr. 599,00 kr.

Madd Extreme Marvel...

Madd Extreme Marvel SpiderMan Stunt Løbehjul med billeder fra serien.

Madd Extreme Marvel Spiderman Stunt løbehjul har et design med full griptape. Der er t-styr og selve løbehjulet er lavet i stærkt aluminium. Hjulstørrelsen er 100 mm. og selve løbehjulet vejer 3,5 kg. Der er ABEC 7 kuglelejer og MGP Squid Grips. Løbehjulet er godkendt til en brugervægt på 100 kg. Løbehjulet er velegnet til børn fra ca. 8 år.

919,00 kr. 1.049,00 kr.

My Hood Trick Løbehjul...

My Hood Trick Løbehjul Sort/Gul/Lilla 7.0 - Kvalitet til alle...

My Hood Trick Løbehjul er udført i kraftig aluminium med 100 mm kvalitets hjul med ABEC 7 kuglelejer i krom. Så her har du et kvalitetsløbehjul som kan klare alle de seje tricks. Serien 7.0 erstatter det legendariske løbehjul 6.0 som de fleste nok kender. Men de har lavet nogle fede ændringer til det bedre. Triple clamp og forbedret headsæt samt forstærket headtube. Der er Flex fender bremse på baghjulet. Løbehjulet har en længde på ca. 64 cm. og en højde på 81 cm. Decket er 48 x 11 cm - fladt og velegnet til grinding. Egenvægt 3,6 Kg. og prøvet til en belastning på 100 Kg. personvægt. 

739,00 kr. 769,00 kr.

My Hood Løbehjul 200...

My Hood Løbehjul 200 Sort/Turkis - Fedt design og lækre detaljer.

My Hood Løbehjul sort/turkis er udført i aluminium med kraftig lakering. Det har en smart foldemekanisme som er børnevenlig og nem at bruge når løbehjulet skal opbevares eller transporteres. Der er monteret 200 mm kvalitets hjul med ABEC 5 kuglelejer der giver en sikker og stabil oplevelse. Der er en kraftig bremse på baghjulet og en let og smart støttefod. Løbehjulet har en længde ca. 90 cm. Justerbar højde fra ca. 88 - 97 cm. på styret og en egenvægt på 4 kg. Fodpladen er ca. 37 x 11 cm. Det er godkendt til en maksimal brugerbelastning på 100 Kg.

499,00 kr. 599,00 kr.

Madd Extreme Marvel IronMan...

Madd Extreme Marvel IronMan Stunt Løbehjul med det kendte tema fra serien.

Madd Extreme Marvel IronMan Stunt Løbehjul har et design med full griptape. Der er t-styr og selve løbehjulet er lavet i stærkt aluminium. Hjulstørrelsen er 100 mm. og selve løbehjulet vejer 3,5 kg. Der er ABEC 7 kuglelejer og MGP Squid Grips. Løbehjulet er godkendt til en brugervægt på 100 kg. Løbehjulet er velegnet til børn fra ca. 8 år.

919,00 kr. 1.049,00 kr.

My Hood Trick Løbehjul...

My Hood Trick Løbehjul Lyseblå/Orange 7.0 - Med suveræne køreegenskaber

My Hood Trick Løbehjul er udført i kraftig aluminium med 100 mm kvalitets hjul med ABEC 7 kuglelejer i krom. Så her har du et kvalitetsløbehjul som kan klare alle de seje tricks. Serien 7.0 erstatter det legendariske løbehjul 6.0 som de fleste nok kender. Men de har lavet nogle fede ændringer til det bedre. Triple clamp og forbedret headsæt samt forstærket headtube. Der er Flex fender bremse på baghjulet. Løbehjulet har en længde på ca. 64 cm. og en højde på 81 cm. Decket er 48 x 11 cm - fladt og velegnet til grinding. Egenvægt 3,6 Kg. og prøvet til en belastning på 100 Kg. personvægt. 

739,00 kr. 769,00 kr.

My Hood Løbehjul 200 Hvid/Lime

My Hood Løbehjul 200 Hvid/Lime - Sikker kvalitet

My Hood Løbehjul 200 er udført i aluminium med kraftig hvid/lime lakering. Det har en smart foldemekanisme som er børnevenlig og nem at bruge når løbehjulet skal opbevares eller transporteres. Der er monteret 200 mm kvalitets hjul med ABEC 5 kuglelejer der giver en sikker og stabil oplevelse. Der er en kraftig bremse på baghjulet og en let og smart støttefod. Løbehjulet har en længde ca. 90 cm. Justerbar højde fra ca. 88 - 97 cm. på styret og en egenvægt på 4 kg. Fodpladen er ca. 37 x 11 cm. Løbehjulet er godkendt til en maksimal brugerbelastning på 100 Kg.

499,00 kr. 599,00 kr.

Madd Extreme Marvel Captain...

Madd Extreme Marvel Captain America Stunt Løbehjul med billeder fra serien.

Madd Extreme Marvel Spiderman Stunt løbehjul har et design med full griptape. Der er t-styr og selve løbehjulet er lavet i stærkt aluminium. Hjulstørrelsen er 100 mm. og selve løbehjulet vejer 3,5 kg. Der er ABEC 7 kuglelejer og MGP Squid Grips. Løbehjulet er godkendt til en brugervægt på 100 kg. Løbehjulet er velegnet til børn fra ca. 8 år.

919,00 kr. 1.049,00 kr.

My Hood Trick Løbehjul Lime...

My Hood Trick Løbehjul Lime 7.0 - Til børn og voksne

My Hood Trick Løbehjul er udført i kraftig aluminium med 100 mm kvalitets hjul med ABEC 7 kuglelejer i krom. Så her har du et kvalitetsløbehjul som kan klare alle de seje tricks. Serien 7.0 erstatter det legendariske løbehjul 6.0 som de fleste nok kender. Men de har lavet nogle fede ændringer til det bedre. Triple clamp og forbedret headsæt samt forstærket headtube. Der er Flex fender bremse på baghjulet. Løbehjulet har en længde på ca. 64 cm. og en højde på 81 cm. Decket er 48 x 11 cm - fladt og velegnet til grinding. Egenvægt 3,6 Kg. og prøvet til en belastning på 100 Kg. personvægt. 

739,00 kr. 769,00 kr.

My Hood Løbehjul 200 Sort

My Hood Løbehjul 200 Sort - Et godt valg.

My Hood Løbehjul er udført i aluminium med kraftig sort lakering. Det har en smart foldemekanisme som er børnevenlig og nem at bruge når løbehjulet skal opbevares eller transporteres. Der er monteret 200 mm kvalitets hjul med ABEC 5 kuglelejer der giver en sikker og stabil oplevelse. Der er en kraftig bremse på baghjulet og en let og smart støttefod. Løbehjulet har en længde ca. 90 cm. Justerbar højde fra ca. 88 - 97 cm. på styret og en egenvægt på 4 kg. Fodpladen er ca. 37 x 11 cm. Det er godkendt til en maksimal brugerbelastning på 100 Kg.

499,00 kr. 599,00 kr.

Hudora 8" By-Løbehjul LUFT...

Hudora 8" By-Løbehjul LUFT Big Wheel 205 mm. Hvid/Sølv

Hudora 8" løbehjulet er lavet af aluminium af en meget høj kvalitet. Baghjulet har friktionsbremse på baghjulet og der er en sikker stærk foldemekanisme til at folde løbehjulet. Løbehjulet har højdejusterbart styr på 85,5 til 104,5 cm. og en praktisk justerbar bærerem til når du er på farten. Når du holder en kort pause eller stiller løbehjulet, er der en smart støttefod som kan bruges. Løbehjulet har en længde på 97 cm. og deck på 34 x 14 cm. Hjul 205 cm Ø i diameter som gør farten høj på den gode behagelige måde. Der ud over er hjulene: LUFTHJUL som gør kørslen endnu mere behagelig. Hudora løbehjul har normalt de velkørende kuglelejer ABEC-5. 

1.240,00 kr. 1.390,00 kr.

Hudora 8" Løbehjul LUFT Big...

Hudora 8" Løbehjul LUFT Big Wheel 205 mm. Dual Brake Hvid/Blå

Hudora 8" løbehjulet er lavet af aluminium af en meget høj kvalitet. Baghjulet har friktionsbremse på baghjulet og der er en sikker stærk foldemekanisme til at folde løbehjulet. Løbehjulet har højdejusterbart styr på 85,5 til 104,5 cm. og en praktisk justerbar bærerem til når du er på farten. Når du holder en kort pause eller stiller løbehjulet, er der en smart støttefod som kan bruges. Løbehjulet har en længde på 97 cm. og deck på 34 x 14 cm. Hjul 205 cm Ø i diameter som gør farten høj på den gode behagelige måde. Der ud over er hjulene: LUFTHJUL som gør kørslen endnu mere behagelig. Hudora løbehjul har normalt de velkørende kuglelejer ABEC-5. 

1.590,00 kr. 1.690,00 kr.

My Hood Curve Løbehjul Flex...

My Hood Curve Løbehjul Flex Grå/Blå

My Hood er et stærkt aluminiums løbehjul med anoizeret belægning samt slagfast pulverlakering. Pulverlakering er stærk og giver designet en glat og lækker lakering. På løbehjulet finder du de store hjul på 200 mm. og ABEC 7 kuglelejer i krom, som samlet giver løbehjulet optimale muligheder for høj fart og gode køreegenskaber. Der er flex affjedring på forhjulet og et justerbart styr fra 90-102 cm. Længden på My Hood Flex er  91 cm. Der er monteret en solid foldemekanisme der nemt og hurtigt kan folde løbehjulet sammen til transport eller opbevaring. Der er fjeder stålsbremse på baghjul. Der er monteret en smart støttefod og der er testet med en maksimum brugerbelastning på hele 100 kg. Det afspejler den solide opbygning.

799,00 kr.

Hudora 10" Løbehjul Big...

Hudora 10" Løbehjul Big Wheel 250 mm. Sort/Rød CLVR Foldemekanisme

Hudora løbehjul med CLVR foldemekanisme - pålideligt foldbar løsning. Der er meget lavt deck / trædeplade på denne model. Løbehjulet er produceret af høj kvalitet aluminium og har aluminium friktionsbremse. Løbehjulet er monteret med ekstra lang bagskærm, ekstra forskærm og højdejusterbar styr fra 101 til 111 cm. Der er et godt greb på styret. Der er integreret støtteben, ringelokke og styr refleks. Hudora løbehjul har længden ca. 102 cm og et deck på ca. 40 x 13cm. Hjul for 250mm / bag 215mm Ø. Fremstillet af støbt PU, HR 82 og har de velkendte kuglelejer ABEC 7, krom.

1.249,00 kr.

My Hood Curve Løbehjul Flex...

My Hood Curve Løbehjul Flex Grå/Rød

My Hood er et løbehjul i stærkt aluminium med anoizeret belægning, samt slagfast pulverlakering, der holder og holder. Du finder også de store hjul på 200 mm. der gør din kørsel glidende på både vej og i naturen. Med de godt producerede og velkørende ABEC 7 kuglelejer i krom er du helt sikkert godt kørende.

Der er et justerbart styr fra 90-102 cm og så har løbehjulet en længde: 91 cm. Løbehjulet har en solid foldemekanisme og fjederstålsbremse på baghjul. Clamp: 6063 aluminium og så er løbehjulet monteret med en smart støttefod.

Løbehjulet vejer 5,5 kg. og giver derfor en fantastisk kørsel. Der er en godkendt max. belastning på 100 kg. Farven er Grå/rød.

799,00 kr.

Hudora 10" Løbehjul Big...

Hudora 10" Løbehjul Big Wheel 250 mm. Hvid/Grøn med CLVR Foldemekanisme

Hudora løbehjul med CLVR foldemekanisme - pålideligt foldbar løsning. Der er meget lavt deck / trædeplade på denne model. Løbehjulet er produceret af høj kvalitet aluminium og har aluminium friktionsbremse. Løbehjulet er monteret med ekstra lang bagskærm, ekstra forskærm og højdejusterbar styr fra 101 til 111 cm. Der er et godt greb på styret. Der er integreret støtteben, ringelokke og styr refleks. Hudora løbehjul har længden ca. 102 cm og et deck på ca. 40 x 13cm. Hjul for 250mm / bag 215mm Ø. Fremstillet af støbt PU, HR 82 og har de velkendte kuglelejer ABEC 7, krom.

999,00 kr. 1.249,00 kr.

Hudora Tour med Rygsæk...

Hudora Tour Løbehjul med Rygsæk 125/100 mm. Foldbar Hvid

Hudora løbehjul af højkvalitets materiale og en rygsæk af kraftigt nylon. Der er friktionsbremse på baghjulet, integreret skærm og gummibelagt greb på styret. Løbehjul længde 66 cm. og foldet mål: 17 (v) x 24 (l) x 36,8 (h) cm. Anti slip gummibelagt deck 36 x 11 cm. og hjul for: 125 mm. Ø samt hjul bag: 100 mm. Ø. Løbehjulet er støbt af PU 82A for en god holdbarhed. Kuglelejer er de velkørende ABEC-5 Krom kuglelejer. Sættet er incl. bærestrop og incl. rygsæk med ekstra rum til yderligere opbevaring.

1.029,00 kr.

Fuzion Z300 Purple Alloy...

Fuzion Z300 Purple Alloy /Sort/Purple/Hvid

Fuzion løbehjul Z 300 Purple Alloy har en alder på 8+ og kan holde til en bruger med maksimum godkendt brugervægt på 99,8 kg. Aluminiums rammen kan holde til det meste og styret er: ChrMo med "Bat Wing" Design. Løbehjulets vægt er på 3,6 kg. og så er der 110 mm. PU & Cast Aluminum hjul. Stål letvægts gaffel der kan holde til at blive brugt. Stærkt løbehjul.

Fuzion Z300 Purple Alloy /Sort/Purple/Hvid logo

1.029,00 kr.

Hudora Tour Løbehjul med...

Hudora Tour Løbehjul med Rygsæk 125/100 mm. Foldbar Sort

Hudora løbehjul af højkvalitets materiale og en rygsæk af kraftigt nylon. Der er friktionsbremse på baghjulet, integreret skærm og gummibelagt greb på styret. Løbehjul længde 66 cm. og foldet mål: 17 (v) x 24 (l) x 36,8 (h) cm. Anti slip gummibelagt deck 36 x 11 cm. og hjul for: 125 mm. Ø samt hjul bag: 100 mm. Ø. Løbehjulet er støbt af PU 82A for en god holdbarhed. Kuglelejer er de velkørende ABEC-5 Krom kuglelejer. Sættet er incl. bærestrop og incl. rygsæk med ekstra rum til yderligere opbevaring.

1.029,00 kr.

Madd VX7 Nitro Silver 120...

Madd VX7 Nitro Silver 120 mm. Stunt Løbehjul - Måske det bedste på markedet.

Madd VX7 er et af de bedste løbehjul. Headset: FSA orbit C, integrated / IHC. Forgaffel: M1 30 forged 6061 alloy IHC 120mm. Der er K2 - Abec 11 kuglelejer som er de bedste, og bedst rullende kuglelejer du kan få. 120 mm. hjul med High Rebound PU og fælge i aluminium. Bremser: MGP composite Blitz. Fabriksnummer 22432.

Logo Madd VX7 Nitro Green 120 mm. Stunt Løbehjul

2.199,00 kr. 2.299,00 kr.

Greb f. Fuzion...

Greb f. Fuzion Cityglide+Cityglide Air - Par - Gummi - Reservedel

119,00 kr.

Hudora 8" Løbehjul Big...

Hudora 8" Løbehjul Big Wheel 205 mm. Grøn/Blå

Hudora 8" løbehjulet er lavet af aluminium af en meget høj kvalitet. Baghjulet har friktionsbremse på baghjulet og der er en sikker stærk foldemekanisme til at folde løbehjulet. Løbehjulet har højdejusterbart styr på 79 til 104 cm. og en praktisk justerbar bærerem til når du er på farten. Når du holder en kort pause eller stiller løbehjulet, er der en smart støttefod som kan bruges. Løbehjulet har en længde på 88 cm. og deck på 33 x 11,5 cm. Hjul 205 cm Ø i diameter som gør farten høj på den gode behagelige måde. Hudora løbehjul har normalt de velkørende kuglelejer ABEC-5. 

798,00 kr. 899,00 kr.

Madd VX7 Nitro Green 120...

Madd VX7 Nitro Green 120 mm. Stunt Løbehjul - Måske det bedste på markedet.

Madd VX7 er et af de bedste løbehjul. Headset: FSA orbit C, integrated / IHC. Forgaffel: M1 30 forged 6061 alloy IHC 120mm. Der er K2 - Abec 11 kuglelejer som er de bedste, og bedst rullende kuglelejer du kan få. 120 mm. hjul med High Rebound PU og fælge i aluminium. Bremser: MGP composite Blitz. Fabriksnummer 22432.

Madd VX7 Nitro Green 120 mm. Stunt Løbehjul logo

2.199,00 kr. 2.299,00 kr.