Filtrer med

Vores anbefalinger

TAG CLOUD

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 element(er)

Boksesæk

Aktive filtre

My Hood Boksesæk 4 kg. Med...

My Hood Boksesæk 4 kg. Med Handsker

Boksesæk 4 kg. i synthetisk PU læder med fyld incl. handsker 180 gram. Anbefalet alder 4-10 år og til fitness træning. Højde på boksesæk er 45 cm.
Bredde Ø-23 cm. Der er holdbare dobbelt sygninger på udsatte steder.

278,00 kr.

My Hood Boksesæk 10 kg. Med...

My Hood Boksesæk 10 kg. Med Handsker

Boksesæk 10 kg. i synthetisk PU læder med fyld incl. handsker 180 gram. Anbefalet alder 4-12 år og til fitness træning. Højde på boksesæk er 75 cm. Bredde Ø-25 cm. Der er holdbare dobbelt sygninger på udsatte steder. Boksesæk med handsker findes i andre størrelser.

498,00 kr.

KidCar MonoCar Gokart - Den...

KidCar MonoCar Gokart - Den du kender fra Børnehave og SFO

Du kender den helt sikkert i forvejen. Det er efterhånden fast inventar i børnehaver og fritidsordningen til de mindste.Den har stor holdbarhed med stålfælge, kuglelejer og et kraftigt dækmønster der kan køre over alt. De store lufthjul drejer på baghjulene og gør det ekstra sjovt at køre og navigere på gokarten. Når de bruger den i institutioner, er det fordi den kan holde til stort set alt. Prisen er også høj, men kvalitet og holdbarhed koster. KidCar MonoCar Gokart er oven i købet godkendt med en CE-mærkning. Den er CE-godkendt efter EN 71.1/2. Vi plejer at sige godkendt af børnene, da sproget taler for sig selv.

1.498,00 kr.