Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 element(er)

Boksesæk

Boksesæk og handsker i sejt design

Boksesækken er en sjov og holdbar favorit hos børnene. De fleste har boksesæk og handsker på værelset, men efterhånden som det er blevet mere almindeligt med et rum til træning, er både boksesæk og handsker stille og roligt flyttet med ind. Ved at bokse kan du få en god motion, og mange bruger teknikken i Fitness centre og hos de forskellige motionsklubber. Selv til de voksnes genoptræning efter sygdom, er boksesækken blevet et hit. Vi har valgt at fokusere på 4-12 år.

Boksesæken vejer 10 kg. og er lavet i synthetisk PU læder med fyld. Fyldet kan reguleres via lynlås. Sættet er incl. handsker 180 gr. (6 ounces). Der er en anbefalet alder på 4-12 år så handskerne passer, men den kan godt bruges længere. Højde på boksesækken er 75 cm. og bredden er Ø-25 cm. Der er dobbeltsygninger udsatte steder for at forlænge levetiden på den i forvejen kvalitetssikre boksesæk som er lavet i kraftige materialer. Bemærk også det seje og flotte design.

Aktive filtre

My Hood Boksesæk 10 kg. Med...

My Hood Boksesæk 10 kg. Med Handsker

Boksesæk 10 kg. i synthetisk PU læder med fyld incl. handsker 180 gram. Anbefalet alder 4-12 år og til fitness træning. Højde på boksesæk er 75 cm. Bredde Ø-25 cm. Der er holdbare dobbelt sygninger på udsatte steder. Boksesæk med handsker findes i andre størrelser.

498,00 kr.

My Hood Boksesæk 4 kg. Med...

My Hood Boksesæk 4 kg. Med Handsker

Boksesæk 4 kg. i synthetisk PU læder med fyld incl. handsker 180 gram. Anbefalet alder 4-10 år og til fitness træning. Højde på boksesæk er 45 cm.
Bredde Ø-23 cm. Der er holdbare dobbelt sygninger på udsatte steder.

278,00 kr.