Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 element(er)

Institutions Cykler

Aktive filtre

KidCar MonoCar Gokart - Den...

KidCar MonoCar Gokart - Den du kender fra Børnehave og SFO

Du kender den helt sikkert i forvejen. Det er efterhånden fast inventar i børnehaver og fritidsordningen til de mindste.Den har stor holdbarhed med stålfælge, kuglelejer og et kraftigt dækmønster der kan køre over alt. De store lufthjul drejer på baghjulene og gør det ekstra sjovt at køre og navigere på gokarten. Når de bruger den i institutioner, er det fordi den kan holde til stort set alt. Prisen er også høj, men kvalitet og holdbarhed koster. KidCar MonoCar Gokart er oven i købet godkendt med en CE-mærkning. Den er CE-godkendt efter EN 71.1/2. Vi plejer at sige godkendt af børnene, da sproget taler for sig selv.

1.498,00 kr.

Puky LR 1 Løbecykel...

Puky LR 1 Løbecykel Punkterfri og Med Lav Indstigning - Rød


Puky LR 1 har en speciel løbecykelsadel og kvalitets skumhjul. Produkt vægt på løbecyklen er 5,2 kg. Der er monteret sikkerhedshåndtag og speciel løbecykel sadel. Hjul og styr er med kuglelejer og sadel og styr højde jursterbart Støtteben. Der er ramme med lav indstigning og trinbræt. Der er Kvalitetsskumhjul (300 x 50), styrpolster, sikkerhedshåndtag og ramme med lav indstigning.

599,00 kr.

Monz Child-Roller 8" Mini...

Monz Child-Roller 8" Mini Viper blue/orange

Du kender den sikkert fra børnehaven. En holdbar og meget brugt løbecykel / løbehjul for de små fra 3 år. Der er dkridsikre håndtag og stålrammen giver den stor styrke i mange år. Den egner sig til børn under 25 kg.

379,00 kr. 429,00 kr.