Der er 7 produkter.

Viser 1-7 of 7 element(er)

Dartspil

Dartskive og pile er et spil som de fleste spiller. Dartspillet er for de professionelle og samtidig kan man finde en dartskive på det lokale værtshus eller kro. Dartspillet er sjovt og med de rigtige pile kan man godt ramme det rigtige Bulls Eye i midten, eller det lidt større tribble-20 rum som giver dig de gode points. Vi sælger den professionelle skive med Sisal Fibre. (I gamle dage hestehår).

Fjumreringen er et must til de fleste. Pludselig kommer der en forbi som vil spille, og så er det godt med en fjumrering rundt om spillet. Fjumreringen beskytter din væg uden om skiven og holder de fleste pilehuller væk. 

Aktive filtre

Nyhed
Spar penge på nyheder.

My Hood Dartskive...

My Hood Dartskive Tournament Dart Sæt Hårfibre Ø45.5 cm. Classic

Dartskive fra My Hood som ofte ses i dartklubber, hjemme i stuen eller på værtshuset, da det er en skive der kan holde til at blive brugt meget. Stærk opbygning af Sisal fibre hindrer at dartskiven bliver ødelagt ved brug. Størrelsen er den almindelige Ø45,5 cm. Markeringer med rund wire mellem felter. Numre kan roteres så skiven ikke bliver slidt samme sted hver gang.

499,00 kr. 599,00 kr.
Nyhed
Spar penge på nyheder.
Nyhed
Spar penge på nyheder.

My Hood Home Dart Center...

My Hood Home Dart Center PRO med pile

Sættet er komplet med messingpile i og leveres med 
MDF Skab 50 x 63 x 8,5 i flot sort finish og 2 kridt samt klud medfølger. Samlet vægt 9 kg. 

599,00 kr. 699,00 kr.
Nyhed
Spar penge på nyheder.
Nyhed
Spar penge på nyheder.

My Hood Home Vendbar Dart...

My Hood Home Vendbar Dart Center med pile

My Hood Home Dart Center er sjov underholdning til sommerhuset, garagen eller på terrassen. Sættet er komplet med messingpile i og leveres med 
MDF Skab 50 x 63 x 8,5 i flot sort finish og 2 kridt samt klud medfølger. Samlet vægt 7 kg. Dartskiven kan vendes så der er "target game" på den anden side. Kvaliteten er til dem der vil have det sjovt og ikke spille professionelt.

399,00 kr. 499,00 kr.
Nyhed
Spar penge på nyheder.
Nyhed
Spar penge på nyheder.

My Hood Dart Dartskive...

My Hood Dart Dartskive Hårfibre Ø45.5 cm. Classic

Dartskive fra My Hood som ofte ses i dartklubber, hjemme i stuen eller på værtshuset, da det er en skive der kan holde til at blive brugt meget. Stærk opbygning af Sisal fibre hindrer at dartskiven bliver ødelagt ved brug. Størrelsen er den almindelige Ø45,5 cm. Markeringer med rund wire mellem felter. Husk at købe en fjumrering til dem der rammer lidt ved siden af. Numre kan roteres så skiven ikke bliver slidt samme sted hver gang.

299,00 kr. 399,00 kr.
Nyhed
Spar penge på nyheder.
Nyhed
Spar penge på nyheder.

Dartpile 21 Gram Stål i...

Dartpile 21 Gram Stål i Smart Opbevaringsæske - Passer til Abbey Dartskiven og mange andre dartskiver.

3 dartpile 21 gram i smart opbevaringsæske. De er udstyret med holdbare og lette PVC-flights. Pilene har en holdbar stålspids. NB. Husk at købe vores gode Abbey Dart Skive med fjumrering.

129,00 kr.
Nyhed
Spar penge på nyheder.

Fjumrering Beskyttelse til...

Fjumrering Beskyttelse til Dartskiven Ø 45-46 cm. - Undgå huller i din væg.

Fjumrering der beskytter mod de pile der lige sniger sig ud over skivens kant. Selve ringen samles nemt af 4 brikker. Ydermålet er Ø 72,5 cm. og tykkelsen er 2,7 cm. Fjumreringen er perfekt som tilbehør ved køb af Abbey Dartskiven.

199,00 kr.

Abbey Dart Dartskive Sisal...

Abbey Dart Dartskive Sisal Fibre Ø45 cm. Classic

Dartskive som ofte ses i dartklubber eller på værtshuset, da det er en skive der kan holde til at blive brugt meget. Stærk opbygning af Sisal fibre hindrer at skiven bliver ødelagt ved brug. Størrelsen er den almindelige Ø45 cm. Markeringer med rund wire mellem felter. Husk at købe en fjumrering til dem der rammer lidt ved siden af.

299,00 kr. 399,00 kr.