Filtrer med

Vores anbefalinger

TAG CLOUD

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 element(er)

Dartspil

Dartskive og pile er et spil som de fleste spiller. Dartspillet er for de professionelle og samtidig kan man finde en dartskive på det lokale værtshus eller kro. Dartspillet er sjovt og med de rigtige pile kan man godt ramme det rigtige Bulls Eye i midten, eller det lidt større tribble-20 rum som giver dig de gode points. Vi sælger den professionelle skive med Sisal Fibre. (I gamle dage hestehår).

Fjumreringen er et must til de fleste. Pludselig kommer der en forbi som vil spille, og så er det godt med en fjumrering rundt om spillet. Fjumreringen beskytter din væg uden om skiven og holder de fleste pilehuller væk. 

Aktive filtre

Abbey Dart Dartskive Sisal...

Abbey Dart Dartskive Sisal Fibre Ø45 cm. Classic

Dartskive som ofte ses i dartklubber eller på værtshuset, da det er en skive der kan holde til at blive brugt meget. Stærk opbygning af Sisal fibre hindrer at skiven bliver ødelagt ved brug. Størrelsen er den almindelige Ø45 cm. Markeringer med rund wire mellem felter. Husk at købe en fjumrering til dem der rammer lidt ved siden af.

299,00 kr. 399,00 kr.

Fjumrering Beskyttelse til...

Fjumrering Beskyttelse til Dartskiven Ø 45-46 cm. - Undgå huller i din væg.

Fjumrering der beskytter mod de pile der lige sniger sig ud over skivens kant. Selve ringen samles nemt af 4 brikker. Ydermålet er Ø 72,5 cm. og tykkelsen er 2,7 cm. Fjumreringen er perfekt som tilbehør ved køb af Abbey Dartskiven.

199,00 kr.
Nyhed
Spar penge på nyheder.

Dartpile 21 Gram Stål i...

Dartpile 21 Gram Stål i Smart Opbevaringsæske - Passer til Abbey Dartskiven og mange andre dartskiver.

3 dartpile 21 gram i smart opbevaringsæske. De er udstyret med holdbare og lette PVC-flights. Pilene har en holdbar stålspids. NB. Husk at købe vores gode Abbey Dart Skive med fjumrering.

129,00 kr.
Nyhed
Spar penge på nyheder.