Aktiviteter i haven for hele familien

Når vejret bare bliver en lille smule varmt, så er det bare med at komme udenfor og nyde det gode vejr. Og det kan man jo rigtig nemt gøre i sin egen have, hvor der er en masse aktiviteter for hele familien. Man kan altså nemt få en hel dag til at gå i haven, hvis man bare lige bliver klar over, hvor meget der rent faktisk er at lave.

Og det kan være noget så simpelt og praktisk som havearbejde til noget så sjovt som en omgang kongespil.

Bålhygge

Et rigtig godt bud på en aktivitet i haven, hvor alle i familien faktisk kan være med, er hygge over bål. Man kan have et bål tændt i mange timer, og så er der faktisk overraskende meget at lave ved et bål. Til at starte med har de forskellige i familien måske også gang i lidt forskellige aktiviteter ved siden af bålet, men når der så skal laves mad, og maden skal spises, så starter den tætte hygge for alvor.

Man kan nemt komme til at sidde foran et bål i mange timer ad gangen og få sig nogle gode og sjove snakke, som man måske ikke normalt får. Så det er en oplagt aktivitet til haven.

Lidt forskellige havespil

Noget andet, som også er et hit i langt de fleste familier, er forskellige former for havespil. Typisk er havespil nemlig både ret simple og sjove. Der er eksempelvis kongespil, som jo er en velkendt klassiker. Men der er også nyere havespil som eksempelvis spikeball, som også er en sjov aktivitet at give sig i kast med sammen i haven.

Havearbejdet og vedligeholdelse skal også klares på et andet tidspunkter

Det er dog ikke alle aktiviteter i haven, som kun handler om fis, ballade og hygge. Nej, nogle gange skal der også ordnes nogle praktiske ting i haven, men det er faktisk også noget, som alle kan hjælpe til med, hvis man bare får delt opgaverne ud, så de rent faktisk kan blive udført nogenlunde.

Man kan eksempelvis godt sætte nogle af børnene til at rive nogle blade sammen, hvor man så selv må klare nogle af de lidt sværere opgaver. Til nogle af opgaverne vil man måske også få brug for eksempelvis professionel tagrenderensning, så man ikke skal bakse med det selv.

Så har man mere tid til at lave det mindre omfattende havearbejde sammen med resten af familien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *