3 tips til gode lege for jeres børn i haven

Har I børn og har I en have, er der en god kombination her. Der er masser af spændende og sjove oplevelser i vente, når man har viden, kreativitet og vilje til at udforske, hvordan børnene kan lege spændende lege i haven i forlængelse af nogle skønne træhuse, der tjener som jeres kommende hjem, trampoliner, der skaber høje hop og nye perspektiver på virkeligheden samt en legeplads, der træner motorikken og balanceevnen.

Læs med her og kom nærmere jeres næste have og legeeventyr.

Et træhus med en skøn have til

Har I mod på at få arkitekttegnet et træhus, er der her al god grund til at få det. I kan få det lige som I ønsker det, ligesom det er med et super indeklima, der er den nyeste teknologiske løsning. Ligeledes er træ et holdbart og åndbart materiale, der ånder og lever på en helt anden måde end et hus af mursten, cement eller gasbeton, og dermed får I også et levende hus, der giver jeres hjem ånd og personlighed.

Tag gerne en snak med arkitekterne om netop jeres drømme om et træhus, samt hvordan haven omkring kan designes, så børnene kan udvikle deres leg og deres motorik heri. Lad gerne træhuset og haven være en integreret del, hvor børnene kan løbe fra køkkenet og ud på terrassen og tilbringe deres vågne tid, både indendørs og udendørs.

Trampoliner giver perspektiv og motorik

Har I fået designet og etableret jeres nye træhus, kan I med fordel designe jeres have, så børnene kan udvikle deres motorik og balance evne via en trampolin. Her får de nye perspektiver på deres liv og leg ved at hoppe højt og se det hele fra oven.

De udvikler også deres fokus, koncentration og får samtidig sjove grin og masser af sjov med kammeraterne. De får en helt anden fornemmelse af deres egen krops formåen, når de springer, hopper og laver kolbøtter, og det giver selvtillid og masser af spændende udfordringer.

Lav en legeplads i haven

Har I brug for at være omkring og i træhuset, og dermed ikke kan tage hen på en legeplads, kan I ligeså godt lave en selv haven. Der kan bygges en rutsjebane, en gynge, en vippe og en sandkasse, hvor der kan laves slotte og voldgrave, kørebaner til minibiler osv.

Det er helt sikkert noget, som børnene vil synes om, ligesom de bagefter vil nyde at have kort vej ind i træhuset igen, hvor trygheden venter sammen med aftensmaden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *