Gin drink med grapefrugt

Gin, gin og mere gin

Gin er gået hen og blevet enormt populært i løbet af de sidste 10-15 år. Dette kommer af, at industrien har leget lidt med ginen, og i dag producere rigtig mange forskellige slags gin, med forskellige smagsundertoner og intensiteter. Dette har åbent mange menneskers øjne for alkohol typen, og det er i dag en alkohol elsket af både unge og gamle. Gin kan findes både på restauranternes drinkskort, på barerne og ofte også i danskernes hjem. Der er altså ingen tvivl om at gin har indtaget Danmark.

Person laver gin drink med frugt

Hvad er gin egentligt?

Gin kan spores lang tilbage i historien, hvor man også arbejdede med de skønne enebær. Enebær er det der kendetegner ginen og dens velkendte duft af grantræer. Gin produceres egentlig på samme måde som vodka, men destilleres dog med en masse urter og krydderier, alt efter den ønskede smag. På denne måde er det en ganske alsidig og let tilgængelig alkohol. Der er nemlig kun to punkter der afgør om det er en gin eller ej. Den skal have en alkoholprocent på over 37% og så skal grundelementet være enebær.

Gin i mange smagsvarianter

I dag produceres der, som sagt, mange forskellige smagsvarianter. Dette betyder at du kan få gin med undertoner af: citron, appelsin, kardemomme eller endda lakridsrod. Men det betyder også at du faktisk selv kan lave din helt egen gin derhjemme. På denne måde kan du selv vælge krydderierne og urterne du ønsker i din gin, men du kan også selv vælge hvor stærkt disse skal smage igennem. Du kan også, hvis du er vild med gin, med smag af lidt frugt i undertonen, benytte dig af dette og skabe en helt rette gin for dig.

Gin drink agurk skiver

Find din favorit allerede i dag

Du kan ved at benytte linket øverst oppe, blive svøbet helt ind i gin universet, og på denne måde finde svar på alle de spørgsmål du måtte have. Endvidere kan du se hvorledes man mixer flere forskellige gin drinks, og endda kan købe både gin og tonics. Du bliver altså meget klogere på denne skønne alkohol, og kan finde ud af hvordan du nyder den bedst, og udnytter dens potentiale bedst. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *