barn der leger med klodser

Disse ting kan du lave med børnene i påskeferien

Dette indhold er sponsoreret.

Der er efterhånden ikke super lang tid til påskeferien. Det betyder også, at du skal til at have planlagt, hvad du skal lave med børnene i ferien. Der er mange muligheder, hvis man tænker lidt kreativt. Det vigtigste er dog, at de ikke kommer til at kede sig ved bare at ligge derhjemme og lave ingenting – det er ferien for kort til. Derfor finder du her nogle ideer til, hvad du kan arrangere af aktiviteter i ferien. Du kan bruge det som inspiration, og det behøver ikke at være lige præcis, som det er beskrevet nedenfor. Du kan tilpasse ideerne til dine børn – du kender dem jo trods alt bedst.

Legedag

Du kan arrangere en legedag, hvor der er købt nyt legetøj. Det kan du finde på borneneskartel.dk/legetøj. Der er massere af forskelligt at vælge imellem, og der vil helt sikkert være noget for dine børn også. Det er altid sjovt og fedt for børn at få nyt legetøj, og de vil derfor elske, hvis du arrangere en hel dag, hvor der så oven i købet er nyt legetøj.

Tag på udflugt

Der er mange muligheder for at tage på udflugt, så det er bare med at tænke kreativt. Det kan være en tur i skoven, til stranden eller noget helt tredje. Du kan pakke en taske med madpakker, og så er det bare med at komme afsted. Det behøver heller ikke at være et sted i naturen. Du kan også tage dem med til en forlystelsespark. Der er også mulighed for en overnatning et sted, nu hvor det er ferie. Der er altså et hav af forskellige løsninger på at strikke den gode udflugt sammen. Du skal bare i tænkeboksen.

Spørg hvad de har lyst til

Det lyder ret banalt, men det kan være en god ide at spørge børnene, hvad de kunne tænke sig. Børn elsker medbestemmelse, og så slipper du også selv for arbejdet med at skulle være kreativ og finde på noget. Nogle gange har børn sjove tanker, og de kan være sjove at føre ud i livet.

Forhåbentlig har du fået nogle gode ideer til, hvad du kan lave med børnene i påskeferien. De bliver sikkert meget glade over, at der er planlagt noget. Du skal dog også huske på, at det lige så meget gælder om at være sammen og hygge med  familien, end hvilke,  aktiviteter, der er arrangeret.  Hvis bare du er nærværende, vil børnene elske det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *