Legende børn og arbejde – find balancen på hjemmekontoret

Der er mange, som er begyndt at arbejde hjemmefra. Der er mange fordele ved den måde at arbejde på, fordi der er en del, der føler, at de kan få ordnet flere ting og brugt sin tid bedre. Men det kan også være svært at finde balancen, når man netop arbejder i sit eget hjem, hvor der eventuelt kan være legende børn og en dejlig familie i det andet rum. For at finde denne balance handler det i høj grad om at give dig selv mere overskud i dit liv på den måde, at du tydeligt genkender opdelingen mellem arbejde og privatliv og formår at udleve den, så den gør dig mest glad.

Lav nogle opdelinger og tidsrammer

Som hjemmearbejdende, der gerne vil finde den perfekte balance mellem privatlivet, so bokstavelig talt banker på døren, og arbejdet, kan det være en god ide at have nogle faste rammer og tidspunkter, så man ved, hvornår man har fri. Man kan eksempelvis arrangere sine arbejdstimer ud fra, hvornår børnene cirka skal afleveres og hentes, så de ikke forstyrrer arbejdet for meget, og så man desuden også har så meget tid med dem som muligt.

Metoder to ro i sig selv

Det er dog ikke altid, at de praktiske initiativer kan løse det hele, og en gang imellem kan man måske endda få behov for at gå til mere spirituelle alternativer, som eksempelvis clairvoyance eller lignende, for at få den ro i sindet, som man har brug for for at få en hverdag til at fungere. En hverdag, hvor man netop bliver nødt til at have noget selvkontrol, selvdiciplin og styr på sine prioriteter, hvis man både vil klare det godt på sit arbejde og have tid til børnene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *