Billig hygge med hund og familie

Hvis I er en børnefamilie og har hund, så kender du godt til, det med at forskellige ting, godt kan komme til at bliver meget dyrt. Det er ikke altid lige billigt, især ikke, hvis du gerne vil have børn og hund med forskellige steder.
Dette betyder dog ikke, at det ikke er muligt, at hygge jer sammen. Der skal være plads til, at de kan lege sammen, løbe rundt og bruge energien sammen, hvad enten I tager langt væk, eller bare hygger jer derhjemme. Der er mulighed for det hele.

Hvis du står, som ejer af en cavalier king charles spaniel, så ved du godt, at dette er en positiv, glad og kontaktsøgende hund, som gerne vil have en masse opmærksom. Læs om cavalier king charles spaniel her.

Hundeskov og udendørsleg

Både børn og hunde har en masse energi, kræver en del opmærksomhed, og elsker at undersøge verdenen omkring dem. Det kan derfor være ideelt, at bruge tiden med familien og hunden udenfor.

Det at tage i hundeskov kan gavne både dig, cavalier king charles spanielen, og dine børn. Der er mange forskellige indtryk, som din hund kan få i hundeskoven, og der er mulighed for, at møde en masse andre hunde, som den kan have det sjovt med.

Derudover er der også rig mulighed for dine børn, at løbe rundt og lege lidt mere vildt med hunden i hundeskoven. De får mulighed for at bruge deres energi, og udforske verdenen omkring med, mens de hygger sig med hunden.

Leg og sjov derhjemme

Hvis du gerne vil bruge tid med familien og hunden, men desværre er vejret dårligt, så er det ikke fedt, at tage i hundeskov, eller lege udenfor. Dog betyder det ikke, at I ikke kan hygge jer sammen. Det bliver nok bare nødvendigt, at hygge jer sammen derhjemme.

I kan sætte jer og se en film sammen. Her kan I alle hygge på sofaen med hunden på skødet, mens I ser en god film, og spiser nogle snacks.

Måske vil I hellere lege sammen. Så er der mulighed for at gøre dette også. Hvis I har hundelegetøj, såsom tov, så kan I trække tog med hunden, dette er noget både du og dine børn kan gøre. Det er hyggeligt og sjov, og det gør også, at I alle får brugt jeres energi.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *