baby hånd

Disse 4 ting har ens barn brug for

Børn kræver meget disse dage, så meget at det kan være svært at prioritere. Tiderne har ændret sig, mange børn i dag bruger størstedelen af deres barndom online. Mange forældre føler sig presset til at købe deres børn elektronik, fra en ung alder. Men denne artikel vil fokusere på hvad bør virkelig har brug for, selvom de måske ikke beder eller tigger om det. Hvis man er interesseret i at skabe en aktiv barndom for ens børn så prøv baby-steps.dk.

En god nats søvn

Det er vigtigt at man sørger for at ens barn for en god nats søvn. Mange børn i dag har det svært med at sove fordi de kigger på skærme hele dagen. For at hjælpe ens barn med at opnå kvalitets søvn, så er der flere ting man kan gå i gennem. Først så burde man ikke tillade ens barn at bruge elektronik, mindst en time fra sengetiden. Hvis ens barn stadig bøvler med at sove, så burde man måske prøve en ny madras. Man har jo nok selv valgt ens barns madras, men man ved godt at den bedste madras er en man har valgt selv. Ellers så kan man også prøve at vinduet stå åbent om natten, hvis det kan lade sig gøre.

spædbarn far

En ubegrænset fantasi

Alle forældre ønsker at deres børn kan se tilbage på deres barndom, og se gode minder og tider. Derfor burde man sørge for at ens barns fantasi ikke er begrænset af deres omgivelser. Selvfølgelig kan teknologi og elektronik hjælpe meget her, men de fysiske omgivelser kan også hjælpe. Noget så simpelt som en sengehimmel, kan gøre en verdens forskel. En sengehimmel kan føre til en fortryllende barndom, som man nok kan se tilbage på med gode minder.

Det bæredygtige

Forældre i dag har mange byrder. Ikke kun skal man tænke på om ens barn færdes sikkert udenfor og på nettet, men også om man er så bæredygtig i ens børneopdragelse som man kan være. Der er mange muligheder for bæredygtighed i børneopdragelse i dag, selvom man måske er nødt til at tage nogle skridt tilbage i tiden. Man burde overveje stofbleer som det første. Stofbleer kan genbruges, og kan derfor være en introduktion til en bæredygtig opdragelse. Man burde også overveje vaskeklude, da de også kan genbruges. Måske kan det endda være at ens bedstemor stadig har nogle liggende fra deres tid som forælder.

forældre baby

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning

Det er svært nok at få børn til at gå udenfor, når der er godt vejr. Derfor kan det være ærgerligt når ens barn endelig gerne vil udenfor, men det dårlige vejr står i vejen. Derfor er det vigtigt at man har alt slag beklædning klar, så man altid kan sende ens barn udenfor. Ikke kun burde man have regnjakker og flyverdragter, men også paraplyer og gummistøvler. Selvom det ikke bliver brugt ofte, da børn godt kan lide at blive inde, så er det rart at have stående når lysten fanger. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *