sovende barn

Sådan får du dit barn til at sove trygt og godt

Alle babyer og børn er vidt forskellige – derfor er deres søvnmønstre og generelle søvn også fuldstændigt forskellige. Nogle babyer sover igennem hele natten lige fra ankomst, mens andre er meget urolige om natten. Som forældre kan det godt være svært at vide, hvordan du giver dit barn bedst mulighed for at sove trygt og godt om natten. Læs med her og få mere information om hvordan du får dit barn til at sove trygt og godt.

 sovende baby

Brug en smart sleepcarrier

En af måderne hvorpå du kan få dit barn til at sove ekstra trygt og godt, er ved at investere i en smart og effektiv sleepcarrier. Denne såkaldte sleepcarrier er især fiks for dig, hvis du har travlt eller er på farten, men det er tid til at dit barn skal have en lur. Sleepcarrieren er nem at have med på tur, da den let kan pakkes ned og vejer meget lidt. Du kan nøjes med at investere i en almindelig sleepcarrier, men du kan selvfølgelig også tilkøbe en masse lækkert tilbehør. Har du brug for en sleepcarrier kan du for eksempel vælge en najell sleepcarrier

Brug en effektiv vugge

En anden måde hvorpå du er sikret, at dit barn altid sover trygt og godt, er ved at bruge en effektiv vugge. En vugge er især god, hvis dit barn har svært ved at finde sig tilpas om natten. Derudover er det lettere for dit barn, eller baby, at holde varmen i en vugge, og for rigtigt mange børn føles det også rigtigt trygt at sove i en vugge. Mange forældre mener at vuggen er uundværlig, og nogle vælger endda at bruge den frem for en tremmeseng helt fra starten. Vuggen er let at flytte rundt på, så du kan let have den med rundt omkring i huset, hvis det bliver en nødvendighed.

sovende nyfødt

Syng sange og fortæl historier

Du kender med garanti allerede det sidste, men yderst effektive trick; syng sange eller fortæl historier når dit barn skal sove. Børn elsker historier og sange, og dit eget barn har garanteret allerede en yndlingssang eller yndlingshistorie. Musik og sang er især effektivt, når det kommer til putning af et barn, da det kan regulere følelserne hos barnet. En godnat sang vil være med til at skabe en positivitet omkring det at skulle sove – putning vil altså blive en positiv oplevelse for både barn og forælder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *