Aykasa foldekasse

Aykasa er perfekte til barnets legetøj

Det kan ofte være en udfordring at finde en måde, hvorpå i kan opbevare barnets legetøj, uden det kommer til at se for tungt og voldsomt ud. Det er også svært at finde en opbevaringsløsning, som er nem for barnet at håndtere, så barnet selv kan finde sit legetøj frem. Når legetøjet opbevares, skal det være på en nem og overskuelig måde. Så kan barnet altid finde sit legetøj og dermed skabes der rum for fri og kreativ leg. Samtidig kan de unikke farver også bidrage til barnets leg og fantasi, og på den måde udvikles barnets leg.

 

Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af Aykasa, som er de populære foldekasser der efterhånden findes i ethvert hjem. Aykasa er blevet så populære med deres grafiske og flotte design, at de har sneget sig ind i de fleste nordiske hjem, hvor de sætter et flot og farverigt præg på hjemmet. Foldekassen kan bruges til stort set alt, og det er blandt andet derfor at de er blevet så populære. Aykasa er den perfekte opbevaringsløsning til hele hjemmet, fordi den er så alsidig.

 

Sådan kan du opbevare legetøj i Aykasa

Med Aykasa får du den perfekte opbevaringsmulighed, når det kommer til børneværelset. I kan bruge foldekassen lige som I har lyst til på værelset. Derfor kan foldekasserne også følge barnet i mange år, fordi indholdet kan skiftes ud i takt med at barnet vokser. De populære Aykasa kasser er gode til at opbevare alt barnets legetøj, fordi de giver barnet det bedste overblik over hvilket legetøj, der ligger hvor. Samtidig vejer foldekasserne ikke ret meget. Derfor kan barnet nemt selv flytte rundt på kasserne. I kan blandt andet bruge Aykasa foldekasser til:

 

  • Opbevaring af bamser – Aykasa kommer i mange størrelser, og kan derfor indeholde mange forskellige størrelser bamser. Barnet kan få alle sine bamser samlet i en Aykasa kasse, så bamserne altid er at finde på børneværelset. På den måde kan i bruge foldekasserne og bamserne som en del af indretningen på børneværelset. Det er også med til at give værelset et farverigt og sødt look.

 

  • Opbevaring af spil – De store foldekasser fra Aykasa er helt perfekte til, at opbevare alle de børnespil, som barnet får samlet i løbet af barndommen. De store foldekasser passer helt perfekt ind under juniorsengen. Så kan barnet altid nemt og hurtigt finde et børnespil frem, når det er tid til kvalitetstid med et godt spil.

 

  • Opbevaring på skrivebordet – De små foldekasser er rigtig gode at bruge på skrivebordet, hvor der blandt andet kan opbevares tusser og farver. Med Aykasa på skrivebordet ved barnet altid hvor han eller hun kan finde noget at tegne med. På den måde er der skabt rum for kreative stunder.

 

  • Opbevaring af Barbie eller biler – Med Aykasa får i rig mulighed for at samle det legetøj, som børn ofte har en stor samling af. Aykasa kasser er rigtig gode hvis der skal opbevares for eksempel alle de småting, som børn har til Barbie, eller hele barnets bilsamling. Samtidig er Aykasa også rigtig gode, hvis barnet har en stor samling af LEGO, så det hele er samlet.

 

Aykasa i flere størrelser

De populære foldekasser kommer i hele 3 forskellige størrelser. Det gør at de er den perfekte opbevaringsløsning, særligt på børneværelset. Der findes Aykasa mini, som er rigtig gode til alle børnenes småting. Aykasa mini passer helt perfekt på en hylde. De er derfor også rigtig gode at bruge blandt andet ved puslepladsen, hvor i kan få samlet alle barnets cremer og sæber i én kasse.

Derudover findes der også Aykasa midi. De er rigtig gode at opbevare barnets legetøj eller tøj i, fordi de har en god størrelse. Samtidig passer de rigtig godt ind i et skab eller en reol.

Den sidste størrelse er Aykasa maxi, er rigtig gode til alt det store legetøj. Aykasa maxi passer så godt ind under børnesengen. Så kan barnet nemt trække sin kasse med legetøj frem når det er tid til at lege med det der er i kassen. De populære foldekasser kan nemt stables, hvilket gør at de ikke fylder ret meget på børneværelset, selvom de kan indeholde mere end man lige går og tror.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *