mad på turen

Tag på en velplanlagt tur

Det værste der kan ske på en skovtur eller køretur ud med familien, det er at mangle mad og drikke. Det er maden og drikkevarerne, som skaber hyggen og fællesskabet på turen, så det er vigtigt, at det er på plads. 

Du skal derfor sørge for at planlægge turens forsyninger inden, at I tager afsted, så I ikke skal regne med de supermarkeder, som I finder på vejen. Det kan nemlig være, at de enten ikke har åbent, eller at der ikke er et supermarked i det område, som I besøger.

picnic

Hold dine kølevarer kolde i lang tid

Det største problem, der kan være ved at tage sine egne forsyninger med på køreturen eller skovturen, det er at holde alle jeres kølevarer kolde. Det er et problem, som betyder, at man slet ikke tager noget lækkert frisk mad med. 

Men lige meget hvilken som helst tur I skal ud på, så skal der være noget lækkert til turen. Det er også en af de ting, som gør den ekstra hyggelig. Derudover kan det også være en varm dag, hvor det er svært at holde varer kolde på.

Anskaf jer derfor nogle flamingokasser, som er formidable til at holde jere varer kolde. På den måde kan I sagtens tage en sandwich med på en varm sommerdag, hvis bare I ligger nogle køleelementer ned sammen med. 

leg i skoven

Husk drikkevarerne

På tur kan man blive rigtig tørstig og ikke bare efter vand. På turen kan det være rart med noget saftevand, en varm kop kaffe eller en cola. Det er svært at sige, hvor hård en tur I kommer ud på, så derfor er det en god idé at planlægge gode drikkevarer til alle situationer. 

Hermed kan I sagtens tage nogle kolde colaer med i flamingokasserne, hvis det er en varm sommerdag. Hvis det på den anden side er en iskold februar-dag, så er det heller den varme kaffe, som I skal ty til.

Det er altid en god idé at være velforberedt og velplanlagt til alle slags situationer, når I tager på tur hele familien. På denne måde er der langt større chance for, at I skaber gode minder i stedet for dårlige sultne minder.

Undersøg derfor også jeres muligheder for at holde jeres forsyninger varme i en termokande, da man kan finde gode kander til dette. Der er nemlig mange gange, hvor du kan finde nogle termokander, der holder varmen i op til et døgn. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *