børn

Stimulér børnene med lærerig leg

Som forældre bliver man helt sikkert glad, når man ser, at børnene har gang i en god leg. Rigtig tit er børnene nemlig selv gode til at finde på sjove og anderledes lege, som udfordrer deres fantasi, men som forældre kan man også vælge at komme med nogle lege, som I kan lege sammen, og som også vil stimulere børnene – altså lærerig leg.

Og det, som faktisk er så fedt ved at introducere børnene for lærerig leg, er, at det er en rigtig god måde at lave ting sammen som familie på – for forældrene kan nemlig sagtens være med til det, og børnene vil også få rigtig meget ud af det.

æg

Brætspil

En aktivitet, som både er sjov og lærerig for børn, og som ovenikøbet er for hele familien, er selvfølgelig brætspil. Brætspil er en rigtig god måde at samle familien på, fordi det er noget, som alle kan forholde sig til, og som alle med stor sandsynlighed synes er sjovt.

Så gælder det selvfølgelig om at finde et spil, som er alle synes er sjovt. Når man spiller med børn, og særligt hvis de er små, så er det vigtigt, at man tager hensyn til det, når man spiller. Det kan man gøre ved at vælge et brætspil, som er tilpasset deres alder eller ved at sørge for, at hvert barn er på hold med en voksen.

Lav mad sammen

En anden ting, som kan kombinere leg og lærdom, er madlavning. Det er en rigtig god idé at lade børnene være med i køkkenet, allerede fra de er meget små. På den måde lærer de nemlig, at madlavning er noget, man skal lære, men de vil samtidig også blive glade for at lave mad. For at kombinere denne aktivitet med leg kan man eksempelvis lave en lille cafe ud af det, så der for de små børn også er et formål med at lave maden – det bliver nemlig lidt sjovere, hvis det også føles som en leg.

Her kan I eksempelvis købe et cafébord til børnene, så de kan lave restaurant i haven med kager eller lignende, som de selv har været med til at lave.

1 kommentar til “Stimulér børnene med lærerig leg”

  1. Каждый человек замечал за собой, что тяжело сразу же заснуть после напряженного рабочего дня. Приходится долго лежать и смотреть в потолок, так как человеческий мозг не может быстро”разгрузиться”. Гаджет для засыпания под названием Tranquil Moments Advanced Sleep Sounds поможет Вам в решении этой проблемы. Благодаря подобранным сочетаниям громкости и скорости мелодий, осуществляется успокаивающий эффект на альфа-, дельта- и тета-волны мозга, что приводит к глубокому и спокойному сну. Можно использовать гаджет в качестве терапевтического успокаивающего средства. Стоимость устройства составляет 170 долларов. Можно сказать, что это что-то среднее между магнитофоном и радио, по форме и внешнему виду устройство напоминает настольные часы. Устройство имеет простой и понятный интерфейс, небольшой корпус, который сочетает в себе функции часов-будильника. Возможно, что в скором времени это устройство будут рекомендовать терапевты своим пациентам, ведь это устройство, как показали исследования, достойная замена снотворным и седативным препаратам. А если у вас есть автомобиль, чтобы не мучила бессонница от волнения, мы рекомендуем купить шины Континенталь. Тогда уж точно вы будете видеть красивые и сладкие сны.

    Новостной портал про гаджеты https://rufinder.ru/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *