kvindeansigt

Forkæler du dit barn med masser af nyt legetøj? Husk også at forkæle dig selv!

Man ser det tit i gadebilledet. Ungerne kommer i det nyeste fine tøj og med værelser der bugner af forskelligt legetøj. Imens kommer mor gående bagved med jeans hun købte for over ti år siden og hår der virkelig trænger til en vask. Det er ærgerligt og det slider på dig, mere end det bør. Du skal også huske dig selv for at være glad. 

tegnet mor med ansigtsmaske

Hvad kan du forkæle dig selv med?

Det kan næsten kun du selv svare på. Men alt hver hjertet begærer. Lige det du mangler. Hvad enten det er nyt tøj, en tur til frisør eller om det er filler eller botox du drømmer om. 

Hvis du bliver gladere for dig selv og en gladere mor, så skal du få alle de behandlinger du drømmer om. Fordi en glad mor er det vigtigste du kan give dine børn. 

Drømmer du om hifu behandlinger? 

Så er det fuldt forståeligt. Hvem ønsker ikke, at se både yngre og mere frisk ud. Samtidig med at få en glattere og smukkere hud? 

En hifu behandling er ikke kirugisk men der anvendes derimod ultralyd til at opstramme og forny din hud. Du kan derfor være helt rolig og undgår alle former for fejl, ved kirurgiske kosmetiske indgreb. Behandlingen gendanner din volumen i huden og reducere de fine linjer du kan have i ansigtet. Du slipper derfor af med en slap ansigtshud der hænger. Når ultralyden rammer huden, går den dybt ned i huden uden at skade den øverste del af din hud. Her bliver energien omdannet til varme som øger blodcirkulationen. 

Du vil hurtigt kunne se en forskel og det endelige resultat vises oftest efter cirka seks måneder. Hvis du er bekymret for, om behandlingen kan udføre på din hudtype, så kan du være helt rolig. Det er muligt at lave hifu behandling i Vejle på alle hudtyper og på alle tidspunkter af året. 

En behandling tager mellem 30 og 90 minutter. Du behøver derfor ikke at planlægge, at skulle være væk længere tid end det fra dine børn og din familie. 

kvinde med mor tatovering

Vælg den rette behandler 

Når du vil have udført kosmetiske behandlinger er det vigtigt, at vælge en behandler der har taget sin eksamen. 

Du kan godt finde personer der laver forskellige kosmetiske behandlinger, men som ikke har taget en uddannelse indenfor faget. Det kan være farligt og gå hen og give grimme indgreb. Derfor er det en god idé, at undersøge baggrunden for din behandler inden du modtager behandlingen. Derudover er det en god idé at forventningsafstemme med din behandler, inden I går i gang med de kosmetiske indgreb. 

Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvor tydeligt man ønsker at indgrebene skal være. Nogen ønsker store læber, hvor man tydeligt kan se at de har fået botox. Andre ønsker at få strammet huden en smule om, men hvor det stadig ser meget naturligt ud. Det er en god idé lige at snakke om det, inden I påbegynder en behandling. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *