Baby og legetøj

Udstyr til baby og mor, der er mindst lige så vigtigt som legetøj

Når der er en lille ny på vej, kræver det ofte en masse udstyr, hvis man gerne vil være klar til at få hverdagen med en nyfødt baby til at fungere. I starten er behovet for legetøj ikke så stort, da det nyfødte barn ikke er gammelt nok til at bruge det endnu. 

Efterhånden som barnet bliver ældre, bliver behovet for legetøj også større, men til at starte med, er der nok mere grund til at anskaffe sig ting, der kan gøre hverdagen for mor og far mere legende let.

Klapvogn med legetøj

Tag baby med på farten

Der går ikke længe, fra man kommer hjem med baby, til det kan være rart at kunne komme ud og have babyen med. Derfor kan det være en god ide at investere i noget udstyr, der i højere grad kan gøre det let som en leg at have baby med på farten.

Der findes mange forskellige muligheder, hvis man gerne vil have baby med på farten – alt efter, hvilken situation man står i. Man kan købe mange forskellige mærker og købe udstyr mange forskellige steder. Et eksempel er hjemmesiden MamaMilla, hvor man kan købe mange brugbare produkter fra flere forskellige mærker til både mor og baby. Skal man have baby med på farten, kan man f.eks. finde smarte produkter fra mærket Najell her.

Nogle gange er det bedst med en barnevogn, andre gange giver det bedre mening, hvis man bare har en lift eller en babynest med. Hvis man gerne vil have baby helt tæt på, kan man overveje en form for bæresele eller vikle.

Uro med mor og baby i baggrunden

Puslepladsen

Noget andet, det også er rart at have styr på, er puslepladsen. I en snæver vending kan man godt skifte en ble uden andet end det allermest nødvendige, men det er alligevel rarest at have en ordentlig pusleplads.

På MamaMilla kan man også købe diverse ting til en god pusleplads. Alt fra puslepuder og pusleunderlag til en pusletaske, så man også kan have det essentielle med, når baby skal skiftes på farten. Puslepladsen er også et sted, hvor en form for legetøj eller en uro vil gøre sig godt, så baby kan være underholdt, mens bleen skiftes.

Her kan MamaMilla også hjælpe, da de både sælger uroer og forskelligt legetøj, som baby kan bruge allerede i en tidlig alder. Selvom legetøj til baby er vigtigt, er der altså også mange andre ting, det er smart at anskaffe sig, når der er en lille ny på vej.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *