leg

Få legen tilbage i dit forhold

 

Vi kender alle sammen til hvordan det kan være. I starten af et forhold kører følelsen af rigtig højt og man kan næsten ikke få nok af hinanden. I den periode kan det være svært at forestille sig, at man nogensinde køre lidt træt i sit forhold eller at gnisten begynder at glide væk. Men det gør det desværre for rigtig mange.

Hverdagen sætter ind hvor man glemmer helt at møde hinandens selskab og finde den legende ånd frem i forholdet. Læs med her for gode råd til hvordan du kan få legen tilbage i forhold.

Leg bogstaveligt talt med hinanden

Nogle gange skal der såmænd ikke så mange ting til, før det at man får den legende og lette ånd tilbage i forholdet. Nogle gange handler det blot om, at man simpelthen ikke lige har brugt lidt tid til hinanden – eller at man i hvert fald ikke har foretaget nogle sjove ting sammen.

Prøv at gøre op for det ved at slukke på tv’et en i aften eller to i ugen og find nogle gode spil frem i stedet for. Det kan for eksempel være at i graver nogle gode brætspil frem fra gemmerne inde i skabet og brygger en kop te, imens i spiller løs.

spil

I kan også opfinde jeres helt egne lege, hvor i for eksempel laver selskabslege om til tomandslege og laver en omgang gæt og grimasser med hinanden. I kan også lege lidt ’voksenleg’ med hinanden og sætte porno på, hvis lysten skulle opstå.

Kun fantasien sætter grænser for de forskellige lege i bogstaveligt talt kan lege sammen. Så hiv det indre barn frem og kom i gang med at lege med din partner.

Snak om tingene

Nogle gange er det ikke nok blot at hive nogle brætspil frem og hygge sig i hinandens selskab en aften eller to. Nogle gange skal der noget lidt større til, som for eksempel en stor og dybdegående samtale.

Hvis du føler, at der er nogle ting ved jeres forhold, som du føler at i skal have snakket igennem, så hiv fat i din partner og få det gjort. Det kan godt virke lidt akavet, hvis det ikke lige er noget som i som regel gør eller ikke har gjort i et stykke tid. Men det er det absolut sundeste for jer begge og jeres forhold.

En god samtale kan gøre underværker for kemien i jeres forhold og kan give jer hver især muligheden for at blive hørt af den anden. Nogle gange er en respektfuld samtale lige det der skal til for at gnisten kan vende tilbage i jeres forhold – eller måske i i hvert fald kan få snakket om, hvad det er i hver især tror at der skal til for at finder legen frem igen i forholdet.

Uanset hvad er det vigtigt at huske på at i er sammen om at løse problemet. Som regel er problemer i et parforhold ikke den ene eller andens skyld men er en kombination af mange forskellige ting.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *