leg_for_alle

Det perfekte legetøj til efterår og vinter

Hvad skal man finde på, når meget af legen rykker indenfor i varmen her i efteråret og vinteren? Børnene har leget meget udenfor i sommers, med trampolin, rulleskøjter eller måske i en pool på de varmere dage. Men hvad skal man nu finde på, når legen rykker indenfor? Tag et kig på only4kids.dk og bliv inspireret til inde leg eller julegaven.

Har du en lille kunstner gemt i dit barn?

Børn er generelt meget kreative, og hvis man lader dem udfolde sig kreativt, er der et helt univers, de kan lade sig suge ind i. Kreativ leg kan være alt fra at bygge noget ud af klodser, til at male eller brodere og sy. Mange forbinder kreativ leg med pigeleg. Men sådan er det nødvendigvis ikke. Kreativ leg kan også være at bygge med klodser, lege med modellervoks eller male, evt. med fingermaling eller vandfarver. Det er noget for alle, både drenge og piger. Mange børn elsker at fordybe sig, i noget de fremstiller med deres egne hænder, og specielt hvis mor eller far leger med. Der findes et hav af muligheder for at være kreativ her hen over den kolde periode, og kun fantasien sætter grænser. Kender du til kinetisk sand eller vandperler? Lad dig inspirere til et kreativt efterår og vinter.

Maling

Den perfekte julegave

Aner du ikke hvad der er inde inden for legetøj til børn? Hvad ønsker barnebarnet sig? Hvad vil den perfekte gave være til din 4-årige? I dette afsnit vil vi komme ind på, hvad man kan lege med i den kolde periode af året, hvor legen rykker indenfor. Piger har i mange hundrede år elsket at lege med dukkehus. Et flot stort dukkehus med fine tapeter på væggene. Eller et fedt legekøkken med alt i udstyr? Det er altid et kæmpe hit. Drenge elsker togbaner og biler. Og utrolig mange drenge elsker at lege med dinosaurer. Men det er vigtigt at huske på at dukker og køkkener ikke kun er for piger, og biler og tog ikke kun er for drenge. F.eks. vil en togbane skabe mange timers leg for alle i familien, både drenge og piger og også forældre. Hvem husker ikke hvor fedt, det var at togbanen stod fremme i stuen i flere dage i træk, da man selv var barn. Det indbyder til at genoptage legen igen næste dag. Vintersæsonen behøver ikke være lig med kedelig inde tid. Nej brug den sammen med dine børn, med kreativ leg som omdrejningspunkt, eller et fælles togbane projekt i stuen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *