tryghed

Husk babyalarmen til børneværelset, så dit barn kan lege trygt

Når det kommer til at finde alle de ting der hører til på et børneværelse, kan listen hurtig blive lang. Dog kan man gå og glæde sig endnu mere til den kommende baby ved at se på alle de søde og sjove legesager, som uden tvivl vil skabe kæmpe glæde for dit barn. Man kan sågar vædde med hinanden om hvilken bamse der bliver deres yndlings. Når listen skal laves, er det en god ide at tænke på at barnet har trygge rammer at lege i. Derfor er det vigtigt at få en god babyalarm, så dit barn kan både sove og lege sikkert, selv når du ikke er i rummet.

Vælg den rigtige babyalarm.

Der findes et utal af forskellige babyalarmer, og det kan være en jungle at finde en der passer til jeres kriterier. Det kan ofte ikke svarer sig at komme for billigt om det. Med de billigere modeller kan signalet være dårligt, hvilket kan indebære en masse ubehagelig skratten. Det kan være generende både for jer og jeres barn. Læs mere om forskellige babyalarmer, og find den alarm der passer til jeres behov ved at klikke her.

hånd
Når man skal finde en god alarm, er det vigtigt at tænke på tre ting; rækkevidde, batterilevetid og ordentlig lyd. Rækkevidde er vigtig, da man helst vil undgå dårlig forbindelse når det kommer til babyalarmer. Det kan give irriterende skrattelyde, eller opfange andre signaler eller lyde, hvilket kan være meget forstyrrende. Batterilevetiden siger sig selv. Det er ikke smart hvis babyalarmen i tide og utide løber tør for strøm. Den ordentlige lyd er også en klar bonus, da man bedre kan bedømme om barnet har brug for at blive taget op eller bare legende pludre.

Babyalarmer er ikke et legetøj.

Selvom barnet måske ikke er enigt, så er babyalarmen ikke et legetøj. Derfor er det vigtigt at placerer alarmen langt nok væk fra babyens rækkevidde til at den ikke kan få fat på den. Dog stadig tæt nok på til at den kan opfange babyens lyde. Det er derfor også klogt at vælge en lidt mere robust model i tilfælde af at jeres lille krudtugle for fingre i den, og synes den skal en tur på gulvet. Noget robust, som kan holde til at ryge på jorden, er altid et plus. Det kan også være en fordel hvis babyalarmen er en lidt mindre størrelse. Det kan gøre den mere diskret og måske knap så appellerende for barnet, frem for de andre sjove og farverige legesager der ellers er at finde i børneværelset.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *