familie

Få hele familien med på leg og sjov i sommeren

Det at lege er noget, vi alle sammen holder af. Nogle mennesker vil måske påstå, at de er blevet for gamle til at lege. Sandheden er dog en anden. For inde i os alle sammen er en lille børneudgave af os selv, der elsker at lege. Nysgerrigheden for leg forsvinder ikke med årene. Den ligger blot inde i os og bliver mere og mere gemt, som tiden går. Derfor er det vigtig en gang i mellem at finde den frem. For man bliver bare i godt humør, når man finder sit indre barn frem, og leger hele familien sammen.

Konkurrenceelementet samler hele familien

Det er sjovt at lege. Specielt, hvis hele familien er med. Der er nemlig noget ved den fælleskabsfølelse af, at alle er samlet. Mor, far, børn og måske også kæledyr, bedsteforældre eller nogle andre familierelationer. Kunsten er så bare at finde en aktivitet, som alle finder interessant. Det kan jo være, at ikke alle i familien kan få mange timer til at gå med perleplader. Derfor gælder det om at finde noget, der samler familien og ikke mindst kan laves på alle niveauer.

En god måde at engagere alle på er ved at indføre et konkurrenceelement. Måske endda dele familien op i hold, så der bliver blandet store og små, piger og drenge på holdene. På den måde opstår der fælleskab og ikke mindst konkurrencegejst. Det er virkelig noget, der kan sætte gang i familien.

Godbidder til hele familien

Med konkurrencer skal der naturligvis også være en præmie. Der skal ligesom være en gulerod for det vindende hold. Ligesom der selvfølgelig skal være et lækkert tyggeben til hunden, som den kan hygge sig med. Her kan James and Steel anbefales, hvis du vil have tyggeben i kvalitet. Til resten af familien kan I bage en kage eller måske lave lækre snacks, I kan indtage, mens legen forløber. Vil I hellere dyste om en straf, fremfor en præmie, er det selvfølgelig også altid en succes at dyste om opvasken. Der er jo ingen, der gider at tage opvasken, når man hellere bare vil svinge benene op på sofaen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *