leg for smaa og store

Man kan aldrig blive for gammel til at lege

Det at lege er ikke kun noget, børn kan gøre. En leg er egentlig bare en underholdende aktivitet, som oftest udføres af flere mennesker. En underholdende aktivitet kan være alt muligt, det handler jo egentlig bare om, at du er underholdt og har det sjovt.

god form til at lege

Hold en god form, så du kan lave mere

Mange lege, som gemmeleg og fangeleg, handler om, at man kan bevæge sig, og for at du kan deltage i lege som dem, og mange andre leg, skal du være i god form. Du behøver selvfølgelig ikke være en professionel atlet, men du skulle gerne kunne løbe lidt. 

For at holde en god form, skal du altså undgå ting som rygning af cigaretter. De er nemlig med til at ødelægge din kondition rigtig meget. Prøv i stedet en elektronisk cigaret, så kan du måske være lidt mere med.

leg i regnen

Leg med dine børn eller dine venner

Leg er en god måde at få noget mere bevægelse og aktivitet ind i hverdagen. Det er desuden også en god måde at komme lidt væk fra alle de elektroniske ting. Hvis du har børn, så vis dem, at du også godt kan finde ud af lege udenfor, så de lærer, at det også er sjovt. Mange små børn er jo blevet vant til at underholde sig selv med iPad, mobil eller tv, og det er en skam, da det er en vigtig del af barndommen at lege.

Man kan sagtens lege med sine ældre venner også. Lege som jeg har aldrig, sandhed eller konsekvens og lign. er meget populære lege for de unge voksne. Men I kan også spille twister, bare fordi det er lavet til børn, betyder det jo ikke, at voksne ikke kan spille det også. Sådan er det faktisk med mange spil og lege, så kom ud og leg med dine venner, det er kun sundt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *