Børn

Lad børnene inddrage deres lege i stuen

Spørger dine børn om de må lege i stuen? Afhængig af alder er der mange børn som godt kan lide at lege når de er i nærheden af andre. Det skaber automatisk noget tryghed, da barnet samtidig kan følge med i hvad der sker i resten af hjemmet. Stuen er som regel et af de steder som er samlingspunkt for familien. I stuen har børnene plads til at kunne boltre sig på et større areal, hvilket kan gøre deres leg endnu sjovere.

 Stue

Leg i stuen er sjovt 

Det er altid en god ide at spørge sine forældre om man må lege i stuen. Det er rigtig ærgerligt hvis børnene får slæbt alverdens ting ind i stuen, og kort tid efter bliver bedt om at pakke legetøjet sammen. Noget legetøj fylder så meget, at der kun kan leges med det når forældrene gerne vil have det i stuen. Det kan f.eks. være racerbaner, som sjældent kan være på børnenes værelser hvis det er en større udgave, der tager tid at samle.

Der kan leges på et helt andet niveau

Ved at lege i stuen har børnene mulighed for at kunne udvide deres lege, da de har lidt flere muligheder i forhold til deres værelse. Der er som regel mere plads og flere møbler, som der kan inddrages i legen. Mange danske familier har f.eks. sideborde stående, som nemt kan rykkes frem og tilbage. Nogle gange er det rart for børnene at kunne få deres lege op fra gulvet hvis der f.eks. er dyr eller småbørn i familien. Børnene kan lege på sidebordene og dermed have deres figurer og diverse legetøj stående deroppe.

Møbel

Et nyt sidebord til stuen

Hvis du står og mangler sideborde, så findes der mange modeller på det danske marked, som du kan vælge imellem. Det er meget individuelt hvad den enkelte familie er til. Møblet skal gerne passe til resten af tingene i stuen. Køb et sidebord her, så dit barn bl.a. får mere plads til at kunne lege med sit legetøj i højden inde i stuen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *