hund

Leg med din hund – sjov for dig og dine børn

Har du en hund som er legesyg, så er det vigtigt, du bruger noget tid på at lege med hunden. Det kan være dig, dine børn eller din partner, der kan lege med hunden, det er selvfølgelig forskelligt. Uanset hvad, så er det altid sjovt at lege med en hund, både for dig og hunden.

Legetøj til dig og din hund

For at kunne lege med din hund, er det en god ide at have noget legetøj. Der findes en masse legetøj til både dig, din hund og dine børn. Hvis det er dine børn, der skal lege med hunden, så kunne legetøjet være en bamse der piver, som barnet så kan kaste rundt med, og hunden kan hente og den og komme tilbage med den igen. Det er måske ikke en god ide, at din hund leger med dit barn, hvis den er lidt for voldsom. Det er måske mere de voksne hunde, der er det. En hund er voksen når den er mellem 12 og 18 måneder.

Hundelegetøj og børnelegetøj kan nogle gange gå hånd i hånd. Børn har det ofte sjovt med at lege med dyr, så legetøjet i sig selv, behøver slet ikke at være så specielt. Til gengæld hvis det er dig, der skal lege med din hund, så kan det godt være det hurtigt bliver kedeligt. Her kan du måske gå en tur med din hund, gå ned til havet og hoppe i vandet sammen med din hund. Det er også en form for leg, og det er noget de fleste hunde elsker at lave.

Der er så meget legetøj en hund kan have. Der er reb, bamser, pive dyr og meget mere. Du kan prøve at købe lidt af hvert for at se, hvad din hund er interesseret i at lege med. Det er jo sjovest for både dig og din hund, hvis det er noget legetøj som hunden rent faktisk gider lege med.

Husk afslapning og hygge

Hvis man leger rigtig meget, så kan man hurtigt og nemt blive træt. Så derfor er det vigtigt at huske hyggen og afslapningen. I kan tage en hurtig lur, sidde i sofaen mens du nusser hunden, eller bare se en god film. Det betyder ikke så meget, bare i får slappet af og energien ladt op igen. Det er vigtigt for dig, dine børn og selvfølgelig din hund, så husk altid afslapning og hygge bagefter leg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *