Ondt i ryggen

Simple steps, der gør hverdagen til en leg

Mange har måske tilbøjelighed til at se hverdagene som noget, der skal overstås, så man kan nå weekenden, fordi det er i weekenden, alt det sjove og spændende sker. Men sådan behøver det ikke at være. 

Hverdagen kan sagtens være sjov og forløbe glat og let. Her får du et par tips til, hvad du selv kan gøre for at gøre hverdagen til en leg.

Printer

Små men vigtige investeringer

En af årsagerne til, at mange ser hverdagen som noget surt og kedeligt, der skal overstås, er de mange pligter og gøremål, som mange af os skal tage os af i hverdagen. De kan være bøvlede og besværlige og gøre, at det hele forløber mindre glat. Men der er små investeringer, man kan foretage for at få det hele til at gå lidt nemmere. 

Du kan eksempelvis her finde gode blækpatroner til printeren, som gør det nemt at printe dine arbejdsopgaver, når du er færdig med dem. Blækpatroner til printere er notorisk svære at have med at gøre og er kendt for at være en sur investering. Men finder ud den rigtige forhandler med gode priser, behøver det slet ikke være tilfældet.

Smerter i ryggen?

Mange af os varetager jobs, der kræver, at vi sidder foran en computerskærm mange timer i døgnet. Men de stillesiddende jobs kan – måske ironisk nok – være ret anstrengende for kroppen. Især skuldre og den øvre ryg belastes, og det kan forsage smerter, der kan være til stor gene i hverdagen og fjerne meget af glæden ved at tage på arbejde og sidde yderligere mange timer foran skærmen. Derfor er det vigtigt, at man tager sine forbehold og gør, hvad man kan for at sikre, at man placerer sig ordentligt foran skærmen. Nogle vælger såkaldte hæve-sænke-skriveborde, der gør, at man kan variere mellem at sidde ned og stå op foran skrivebordet. Andre laver med jævne mellemrum øvelser, der skal aktivere og styrke skuldre og ryg. Men smerterne kan også skyldes, at man har dårlig holdning, når man sidder foran skærmen. Her kan holdningskorrigerende tøj være en løsning. Tøjer hjælper til, at man holder en god og sund holdning og kan i det længere løb medvirke til at afhjælpe smerter – læs mere her om det smarte tøj.

Madlavning

Gør madlavningen til en leg

En sidste ting, som for mange er et irritationsmoment i dagligdagen, er madlavningen. Både madlavning, planlægning af ugens retter og madindkøb er tidskrævende og kan i mange tilfælde gå hen og blive en irriterende pligt. Derfor kan det være nødvendigt at klikke her og søge ny inspiration til madretter, som gør det sjovere at stå i køkkenet. Finder du en god kilde til inspiration og/eller opskrifter, bliver planlægningen af ugens retter også pludselig til en leg. Det behøver nemlig hverken at være svært eller tidskrævende at lave lækker mad i hverdagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *