Indbrudstyv

Gør det til en sport at gøre dit hus mere indbrudssikkert

Er du en af de uheldige danskere, som på grund af COVID-19 pt er ledig og hjemmegående? Og mangler du inspiration til, hvad du kan få nogle af de lange dage til at gå med? Så kan du effektivt få tiden til at gå med at finde din indre detektiv frem og gøre det til en sport at sørge for, at dit hus bliver mere indbrudssikkert. 

Læs med her og få tips til, hvordan du sikrer din bolig bedre. 

Indbrud

Vær særligt opmærksom på aflukkede indgange

Har en indbrudstyv anset dit hus som værende hans eller hendes næste offer, så vil en aflukket indgang være noget af dit første, som personen vil lede efter. En aflukket indgang kan være en indgang, som ikke ligger ud til gaden – eksempelvis en bryggersdør eller kælderdør, da disse indgange gør det lettere for indbrudstyven at bryde ind uden at blive opdaget af naboen.

Har du en af disse indgange, så er der to oplagte måder, som du kan gøre indgangene mindre attraktive for indbrudstyvene på. Du kan enten få monteret en lampe med bevægelsescensor eller eventuelt anskaffe en såkaldt 3 punkts-lås, som du nemt kan få en låsesmed til at montere i din dør.

Doerlaas

Gør det besværligt for indbrudstyvene

Da indbrudstyvene, som også tidligere nævnt, naturligvis ikke er interesseret i at blive opdaget, så er huse, som der ikke er afskærmet af buske, træer eller hegn ofte mindre attraktive at begå indbrud i. Indbrudstyve undgår derfor ofte huse, som er let tilgængelige, da der dermed er stor chance for, at de vil blive taget på fersk gerning af forbipasserende eller af nabolaget. 

Det kan derfor være en rigtig god ide at nedfælde træer og buske, hvis de afskærmer for dit hus. 

En anden måde du kan gøre det besværligt for indbrudstyven at bryde ind i dit hus på, det er ved at anvende ekstra låse på dine døre og vinduer. Indbrudstyve undgår ofte at smadre vinduer, da larmen vil tiltrække for meget opmærksomhed. Derfor vil tyven så vidt muligt forsøge at dirke din lås på vinduet op, hvilket en ekstra sikkerhedslås altså vil umuliggøre for indbrudstyven.

Du kan finde meget mere information om låse, og hvordan du sikrer din bolig bedre på diverse låsesmed hjemmesider, hvor du kan finde oplysninger om stort set alt indenfor låse. Mangler du derimod råd om billåse, så er det i stedet din lokale bil låsesmed, som du bør kontakte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *