træklodser

Gør legen endnu bedre: Brug din smartphone smart

Telefoner, internet og computerspil bliver beskyldt for at stjæle for meget af vores tid. Det kan også sagtens tage overhånd, når den virtuelle verden opsluger os. Der er dog også mange fordele ved, at du har adgang til internettet og smarte funktioner. Derfor kan du sagtens bruge din smartphone smart, når du leger i virkeligheden. Den kan nemlig let inkorporeres i leg.

leg-fodboldbane

Inkluder det digitale i virkeligheden

Selvom børn og barnlige sjæle har godt af frisk luft og aktivitet, så kan man ikke nægte, at internettet og den digitale verden er kommet for at blive. I stedet for at afskrive smartphones helt i leg, så kan de i stedet bruges som kilde til at starte sjove oplevelser.

Din smartphone indeholder allerede forskellige underholdende spil, som du kan forlyste dig med. Den har dog også en række funktioner og adgang til internettet, der giver mange muligheder, når du gerne vil lege.

Find sjove udfordringer på internettet

Er I løbet tør for sjove ideer til nye lege? På internettet kan du let finde anderledes og sjove lege, som du kan introducere andre for. Ofte vil du kunne finde vejledninger, guides eller videoer, der demonstrerer, hvordan du leger den specifikke leg.

Selvom klassikerne stadig holder, så kan det være nødvendigt at ryste posen og prøve noget nyt, hvis der skal findes på sjov underholdning. Det kan være til børnefødselsdagen, hvor de mindste trænger til at brænde slik og kagemand af. Udfordrende lege kan også være sjove til festen eller solskinsdagen i parken med vennerne. Så gå online og led efter nye sjove lege.

stopur

Brug et online stopur til lege

Mange lege har et tidsligt element, der gør det praktisk at kunne holde styr på tiden undervejs. Tag tid online via din smartphone, hvis du skal bruge et stopur. På den måde er det nemt at løbe om kap, tage tid på udfordringer og finde ud af, hvem der har vundet. Det kan være et ekstra sjovt element i legen, at der er en konkurrence inkluderet. Med en smartphone kan I også let skrive resultater ned, hvis I gerne vil sammenligne jeres tider. På den måde kan du anvende din smartphone smart, når du leger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *