børn

Sådan holder du den bedste børnefødselsdag

Skal du til at holde en børnefødselsdag for dit barn og hele klassen? Fylder din mindste rundt og skal det fejres med en ordentlig fest?

Læs med her og se hvordan du får lavet dig en knaldgod børnefødselsdag.

hoppeborg

Underholdning

Børn skal underholdes. Hvis man ikke sørger for at børn er underholdt, så kan de hurtigt blive rigtig urolige- og så er 25 børn af gangen altså ikke spor sjovt at stå med.

Sørg derfor for at have en form for underholdning under børnefødselsdagen. Det behøver for sin vis ikke at være noget helt specielt. Du kan for eksempel prøve at sætte noget fingermaling eller farveblyanter frem, så de kan sidde og tegne et sted i stuen.

Eller hvis du gerne vil gøre det rigtigt stort, så kan du også leje en hoppeborg og stille op ude i haven. Så længe vejret arter sig pænt, så bliver det med garanti en sikker vinder for børnene. Og så er hoppeborge endda slet ikke så dyre igen.

Lækker mad

Mad skal der også serveres til ungerne, når der holdes børnefødselsdag. For rigtig mange forældre, så nøjes de med nogle røde pølser og hotdogbrød. Måske flotter de sig lidt og giver sig til at varme nogle pomfritter også.

Det kan du selvfølgelig vælge at gøre. De fleste børn elsker jo pomfritter, ikke sandt?

Men måske du også skal prøve dig frem med noget lidt pænere mad. Det kan ikke mindst være rigtig rart for de andre forældre lige at få lidt ordentligt mad og ikke bare blive spist af med nogle småkolde pomfritter.

Undersøg derfor om du ikke kan lave noget lidt lækkert mad på en hurtig måde. Brug eventuelt en teknik kaldet sous vide for at gøre kødet lidt ekstra lækkert og så tilføj lidt ekstra krydderier for at få det til at smage godt.

På nettet kan du finde rigtig mange gode råd om hvordan du hurtigt og nemt sammensætter et godt måltid mad med få ingredienser og til næsten ingen penge. Måske børnene også gerne vil have en smagsprøve, når det kommer på bordet og damper løs?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *