nyt legehus

Få mange timers kvalitetstid med børnene i haven

Hvem drømmer ikke om hygge, leg og glade børnestemmer i haven i timevis? Denne drøm kan gå i opfyldelse. Med et godt legehus er der gode muligheder for at både børn og voksne får mange gode timer i haven. Børnene vil med et legehus haven få deres eget lille sted – og det er drømmen for de fleste børn.

byg et legehus

Er et legehus ikke en dyr affære?

Man kan købe legehuse i mange størrelser og modeller, helt fra det helt lille og simple til et stort legehus i to etager, med altan, blomsterkummer og terrasse. Hvis du køber et færdigt legehus, kan det være en større investering. 

Men hvorfor ikke bygge det selv? Mange tænker nok, at det kan man ikke gøre selv, men det er faktisk ikke så svært. Med det rette værktøj og gode råd er det nemlig muligt. Her kan du få ideer til årets bedste gør-det-selv projekt

Byg dit eget personlige legehus til børnene

Hvis du vælger at bygge dit eget legehus, vil du og familien både få et helt unikt legehus, få en masse hyggelige timer sammen med at bygge legehuset og spare en masse penge. Med god planlægning og en god fantasi er det muligt at opfylde børnenes egne drømme om det perfekte legehus. 

Børnene vil elske at være med til at hjælpe til med byggeriet af jeres nye legehus, og på den måde får de også lært at der et muligt at bygge det meste selv. Det er en god viden at give videre til sine børn, og alle børn synes, at det er sjovt at hamre, save og bygge. Under kyndig vejledning af forældrene, kan de sagtens deltage i arbejdet med at bygge deres eget nye legehus. 

 byg selv

Hvordan skal legehuset se ud?

Nogle børn ønsker sig et legehus, hvor de kan lege købmand, andre vil hellere have et hus ligesom i Bamses Billedbog, hvor skorstenen hele tiden falder af. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan et legehus kan se ud. 

Det vll være en god ide at lade børnene hygge sig med at tegne deres ideer og drømmelegehuse, og så kan I bagefter sammen vælge, hvordan jeres legehus skal se ud.

Når I har besluttet jer, er det bare om at komme i gang med jeres eget gør-det-selv projekt. Det kræver blot planlægning, gå-på-mod og kreativitet. 

Husk på, at drømmelegehuset ikke nødvendigvis er 100% håndværksmæssigt korrekt udført, men et unikt og helt personligt legehus vil gøre lykke hos børnene i mange år fremover.

Et legehus er nemlig et sted, hvor børnene føler, at de bestemmer, og måske kan være lidt udenfor de voksnes synsvinkel. Det giver mulighed for at udvikle nye lege og gode ideer, og timerne i legehuset vil ofte være forbundet med gode barndomsminder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *