Lavendel

Leg og afslapning til de voksne

Der findes rigtig meget fint legetøj til børn. Sjovt legetøj, lærerigt legetøj og legetøj, der holder børnene aktive. Der findes også legetøj til de voksne. Når far fx køber sig en lækker grill, så er den hans legetøj. Mor kan også have noget legetøj. Og så kan de voksne have noget, som de bruger sammen. Fx et spabad. Det er sjovt og anderledes, så det føles som leg, men det er også afslappende.

Har du givet dine børn en masse lækkert legetøj, der kan udvikle dem og holde dem i gang, hvorfor så ikke også give dig selv noget? Forkæl dig selv lidt med et stykke legetøj, der kan hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag med at rende efter nogle aktive børn.

Spabad

Få en spa derhjemme

Er du klar til at give dig selv noget for en gangs skyld, så kan det være en oppustelig spa. Den kan pakkes sammen, når den ikke er i brug. Det har to kæmpe fordele: Den fylder ikke ret meget, og børnene begynder ikke at plage om at få lov til at prøve. Den kan forblive en voksenting, som bliver taget frem, når det er voksentid, og der kan slappes af. Når det er børnenes tid, skal der være plads til deres leg.

Det kan være smart at have en spa derhjemme. Så skal du ikke lave den helt store planlægning for at komme i spa. Du skal ikke tage nogen steder hen, og du behøver ikke engang at arrangere pasning til børnene. Hvis du gerne vil have dem passet, kan du nøjes med en aften. Du har nemlig din spa lige i nærheden.

En god investering

En spa-weekend i et andet land kan hurtigt komme til at koste langt mere end en oppustelig spa til baghaven. Så kan du godt lide at tage i spa, så kan din egen spa være en god investering. Kan du spare en tur om året, tjener det din investering ind.

Det kan også være en god investering med en hjemmespa, fordi du kan få mange timers afslapning og hygge ud af den. I en travl hverdag med mange pligter skal vi ikke glemme at værdsætte vores pauser. De tidspunkter, hvor vi ikke lige skal noget. Det er nemlig der, vi kan slappe af.

Sørger du for at vælge en oppustelig spa, der er testet for klor og UV-stråling, vil den kunne holde til mange bade.

Pool

Når der også skal være til børnene

Skal det alligevel ikke kun være for de voksne, så kan du også købe en lille pool til børnene. De kan plaske rundt i den og have det sjovt. Samtidig kan de lære, hvordan man skal forholde sig i nærheden af større mængder vand. Det kan være en god anledning til at tage en snak om, hvordan man passer på. Det er vigtig læring for børn.

Så lad hele familien ligge og boble i det dejlige vand. De voksne i et lækkert spabad med massage-funktion og børnene i deres eget bassin, hvor de kan lege.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *