gartneri

Sådan kan du som voksen lære at lege igen

Det at lege er ofte noget vi forbinder med børn, men i virkeligheden har folk af alle aldre brug for at holde legen ved lige – også når vi bliver voksne. 

Jo ældre vi bliver, jo vigtigere er det faktisk at blive ved med at lege og have det sjovt i vores hverdag. Læs mere her om hvordan du som voksen kan lære at lege igen.

madlavning

Børn er eksperter i at lege

Der er en grund til at vi ofte tænker på det at lege som at værende noget kun børn kan gøre. Børn er nemlig eksperter i det og for det til at se ’legende let ud’. Og lige som med alle andre ting i livet, så bør vi gå til eksperterne for råd. 

Alt efter hvor gammelt barnet er, så kan du jo passende sætte dig ned og lege sammen med det. 

Hvis barnet er lidt ældre i alderen, så kan det godt være, at de ikke lige er så begejstrede for at lege sammen med deres forælder. Men derfor kan du alligevel godt få inspiration fra dem.

Er din datter helt vildt med et nyt computerspil? Sidder hun i timevis på sin junior gamer stol og lever sig ind i en fantasifuld verden?

Måske du burde prøve at gøre det samme en dag. Hiv din egen stol frem og lån spillet af din datter. Du kan eventuelt få hende til at lære dig hvordan man spiller spillet eller blot kaste dig ud i det selv. 

Hoveddyk dig vej ind i legens verden og se hvad der sker!

gaming

En god hobby er legepladsen for den voksne

Hvis du ikke lige er så begejstret ved tanken om at lege på den mere ’traditionelle måde’, så kan det være at du skal gøre det på den mere ’voksne’ måde; ved at få dig en hobby.

En god hobby er virkelig enhver voksens legeplads. Det er ofte her de har mulighed for at slippe kreativiteten løs og bare lege derudad.

Nogle gode hobbyer hvor du sagtens kan være kreativ er for eksempel ved at begynde at have mere fokus på din madlavning. Er der nogle bestemte retter, du gerne vil blive bedre til? Eller har du måske lyst til at forbedre din bagnings-teknikker?

Gartneri er en anden god hobby, hvor mange voksne får en del glæde ud af hver dag lige at nykke lidt rundt i deres have og nusse om deres blomster. 

Hvis du gerne vil give dig i kast med gartneri, så kan det være at du skal få plantet den busk ude i baghaven, du så længe har tænkt på. I stedet for at gå og vente i flere år på, at din hæk har vokset sig stor nok, så kan du købe dig en færdighæk. På den måde kan du få den have du gerne vil have på langt kortere tid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *