pige

Gør træningen til en leg

Det kan være svært at finde motivation til at dyrke motion, når man er træt efter en lang arbejdsdag. Har du også mest lyst til at smide dig på sofaen, og glemme alt om træningen? Hvis det er tilfældet, bør du prøve at gøre træningen til noget, som du forbinder med glæde og munterhed. Du kunne eventuelt starte til zumba eller dans, for på den måde bliver træningen til en sjov oplevelse, frem for en sur pligt. Der er mange fordele ved at danse. Dans booster dit humør, og kan faktisk afhjælpe depression og angst. Der er sågar noget, som kaldes danseterapi, hvilket bruges til at kurere psykiske lidelser. Når du danser sammen med andre, smitter jeres glade humør, og det skaber en form for samhørighed. Med dans bliver træningen altså til en leg. Du vil føle dig mere motiveret til at komme afsted til træningen, hvis du ved det bliver en sjov oplevelse. Så er der mindre sandsynlighed for, at du smider dig på sofaen og bliver liggende der hele aftenen. Det er langt bedre at gøre træningen morsom. Så vil kiloene lige pludselige rasle af dig, uden at du skænker det en tanke, for du har nemlig travlt med at have det sjovt. 

kvinde

Dyrk din favorit sport

Det er nemmere at finde motivationen frem, hvis du går op i sporten. Er der en sport, du synes er specielt interessant? Det kunne være alt fra boksning til skøjteløb. Hvor end din interesse ligger, bør du begynde at dyrke sporten mere. Det kan være du opdager, at du er exceptionelt god til den bestemte sport? Så kan du måske komme til at dyrke den på et professionelt plan i fremtiden. Det kræver dog mange timers arbejde og dedikation. Sport på eliteplan kræver, at man sætter nogle andre ting i bero. Eksempelvis kan du ikke arbejde så mange timer på dit almindelige job, og du har ikke så meget fritid. Hvis du ikke har lyst til at ofre al den tid på sporten, kan du bare dyrke den i fritiden. Inden du begynder at dyrke din sport, bør du anskaffe dig et par gode og billige yogatights. Med et par nye lækre træningstights, er det nemt at finde motivationen frem. 

surfing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *