leg for alle

Hvad er bObles?

Bevægelse er hvad der driver os i vores dagligdag. Dengang vi var små, lærte vi at kravle, at tage det første skridt og i det hele taget at tumle rundt. Bevægelse bør være omdrejningspunktet for dit barns motoriske udvikling. Når dit barn bevæger sig, vil der altid være kropslige udfordringer, men som tiden går, skaber det kropslige erfaringer. Når dit barn når der til, vil tumlingen være mere selvsikker i sine bevægelser, og kan derfor nå nye motoriske højder.

 

De danske kendte tumlemøbler har i de seneste år fået megen opmærksomhed, hvilket ikke er et tilfælde. De kreative udformede skumdyr er prisvindere for deres gennemtænkte design og materialevalg, men også for deres høje funktionsevne og ordentlighed – og de har vundet flere gange. Dette er af den simple grund, at børn trives ved, at bevæge sig, og at lege på møblerne.

 

Det er bObles’ ambition, at inspirere dit barn, med et kropsligt udgangspunkt, til at lege og skabe glæde. Hele dette bevægelsesunivers er opbygget om dit barns motoriske evner. Om det så gælder at rulle rundt, stå op, ligge på maven, gå eller hoppe vil det til alle tider være grundkernen i udfoldelse helt kropsligt.

 

Hvilken bObles er bedst?

Vi kender det alle, når vi står i en børnebutik, og det er svært, at vælge det ene frem for det andet. Så derfor vil vi gerne give vores bud på, hvilken bObles der er bedst til netop dit barn.

Der findes mange tumlemøbler, men de mest populære af slagsen er dyrene og legetøjet.

Krokodillen og elefanten er et hit for mange, men bilen med rullebræt er også elsket.

 

Krokodillen kan bruges som trappe og at sidde på. Elefanten er et ret sjovt og anderleders indslag i din stue, da farverne fra bObles side er de nyeste farver, og derfor er der også tænkt over indretningen. Hvis elefanten ligger ned, kan dit barn sidde inde i buen mellem benene på den. Bilen kan være anvendelig som ligge- og siddemøbel, balanceskal og vippe, hvor at rullebrættet kan bruges til, at køre i adskillige retninger, og ligge på maven på det.

 

Uanset hvilket tumlemøbel du vælger, vil man altid kunne anvende møblet som puf nær sofaen, eller som stol for dit barn foran jeres iPad eller TV. Hvis dit barn kan sidde, at vippe og rokke, mens det er fokuseret på noget andet, vil det være sundt for den motoriske udvikling.

Hvad består et bObles tumlemøbel af?

Materialet er tre gange så tæt, end hvad man normalt ville kunne købe. EVA-skummet er dog stadig ret elastisk og helt uden skarpe kanter, som dit barn kan slå sig på. Derfor fremmer tumlemøblerne en sikker leg, da de er semibløde, men faste og tunge nok til at dit barn ikke kan løfte dem over hovedet, og komme til skade. bObles tumlemøblerne er superlette at gøre rent, idet de kan skrubbes rene efter behov med en fugtig klud, og tåler vand. Materialet er gennemtestet specielt til et barn som dit, og det indeholder ikke nogen former for phtalater eller giftstoffer.

 

Børnefysioterapeut, Louise Hærvig, samarbejder med bObles, når det gælder produktudvikling. Dette gør de, fordi at de ønsker at sikre, at Tumleikonerne bidrager allerbedst til dit barns motoriske udvikling. Skummet er ret slidstærk, og man kan nemt have kyllingen med på badeværelset, uden at den skrider. Tumlemøblerne efterlader ikke nogle grimme pletter på gulvet eller tæppet. Man kan både bruge elefanten og alle de andre ude og inde, i brusekabinen eller badekarret, for elefanter er jo også ret vilde med vand. bObles’ flotte design og gennemførte ikoner vil pynte i dit hjem, og sikre en glad motorisk udvikling for dit barn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *